Porodica Dodik uskoro bogatija za novog člana

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dobrinjaxxx

Vala i ne morate se vise siriti kao porodica.. dosta vas je.. sto je tu je.. dovoljno je takvih...

Bah

Pobice ih nosioci evropskih vrijednosti.

Blabla

Bogatija za novog kriminalca...

Pehlivan

Ma koga briga, za papanska mladunčad?!

Guest

dosta više o njima

Max

Na Goricu se penje, k'o dijete na trešnju..... Cuj četvoro djece...

Hahaha

Igor Gorici napravio dijete

Medic

Eto narode, a što Dodik kaže sin mu bijeda nema prihode normalne, vidiš narode da se može i bez novca porodica širiti. Translate za Dodika : Treba vas sve kolektivno eksportovati u Rusiju pa se tamo širite do mile volje...

Avalir

Bolje ti DODO posveti se unučadima.

Guest

Eh????? Dodik postaje ponovo babo. Odvalio je Goricu. Da bog da krepalo sve redom.

NATO cimbenik

Sipu ga islamizirani Srbi. Dodik ima svoju Republiku, a vi svoj entitet morate da dijelite sa Hrvatima.

.

Sipu ga islamizirani Srbi. Dodik ima svoju Republiku, a vi svoj entitet morate da dijelite sa Hrvatima. ka NATO cimbenik Sipu ga 3u1 bogu.

/ Najnovije