Ponosna majka objavila snimak: Pogledajte šta može ova super beba od 11 mjeseci

1
Radiosarajevo.ba
Ponosna majka objavila snimak: Pogledajte šta može ova super beba od 11 mjeseci
Foto: Screenshot/Instagram / Ponosna majka

Sandy Hango svoju je kćerku od rođenja učila snowboardanju; vježbala je na maloj dasci u kući, a sada sama vozi po snijegu.

Majka iz Park Cityja, Utah, dokumentirala je kako svoju kćerku uči voziti snowboard te postala pravi hit na društvenim mrežama.

Sandy Hango u nizu videozapisa na TikToku podijelila je priču o tome kako je svoju kćerku Evelyn učila snowboardanju otkako je mališanka imala svega tri dana. S obzirom na to da je Evelyn 2. marta napunila dvije godine, Sandy se u novom videozapisu prisjetila lijepih trenutaka koje su zajedno prošle na snijegu i hladnoći.

Vozači, oprez: I danas gužve na graničnim prijelazima, evo gdje se najduže čeka

Vozači, oprez: I danas gužve na graničnim prijelazima, evo gdje se najduže čeka

Čak i prije nego što je djevojčica prohodala, Sandy bi svoju kćerku privezala na svoja prsa kada bi odlazila na snowboardanje. Kako je Evelyn s vremenom postajala sve stabilnija i naučila je stajati, također je, na svojoj maloj dasci, kod kuće vježbala ovaj sport uz pomoć posebne šipke za držanje.

"Kao bivša odgajateljica uvijek sam poticala roditelje da fizičke aktivnosti sa svojim djetetom započnu što je ranije moguće. Djeca su spužve i upijaju sve što radite. Moja kćerka je upila svu ljubav prema snowboardanju od mene i ne mogu biti sretnija", podijelila je ponosna majka, prenosi Jutarnji.

@sandyhango

Yes. Yea she was! #snowboardingbaby #snowboardinggirl #babywalking

♬ The moments I will never forget - Jess martini

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije