Policija objavila nevjerovatan snimak iz dvorišta jedne porodice: "Ne, to nisu bili ljudi"

2
Radiosarajevo.ba
Policija objavila nevjerovatan snimak iz dvorišta jedne porodice:  "Ne, to nisu bili ljudi"
Foto: Printscreen / YouTube / Dvorište porodice

Policija Las Vegasa objavila je snimku odgovora svojih djelatnika na poziv jedne porodice koja je rekla da im se u dvorištu srušio NLO, piše portal 6abc.

Porodica je 1. maja nazvala 911 kako bi dojavila da im se nešto srušilo u dvorištu te da su u toj letjelici vidjeli neobično stvorenje.

U videu kojeg je objavila policija, čuje se kako pozivatelj kaže kako su on, njegov brat i otac bili u dvorištu i popravljali kamion kad se nešto uz prasak srušilo nedaleko njih.

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

"Krajičkom oka smo vidjeli da nešto pada s neba, na sebi je imalo svjetla, a kada je udarilo o tlo, osjetio se zaista veliki udar i kao nekakav izboj energije. I onda smo pored nas začuli puno koraka. Vidjeli smo olupinu i pored nje nekakvu kreaturu visoku 2,5 metra. U olupini je bilo još jedno takvo stvorenje i gledalo nas velikim očima. Tada smo nazvali 911", kazao je uznemireni čovjek.

"To nisu bili ljudi. Sto posto nisu bili ljudi", dodao je.

Kako je priopćeno, policajci su proveli preliminarnu istragu, ali nisu uspjeli ništa pronaći. Slučaj je zatvoren i označen kao "neutemeljen",  rekli su policajci.

Povjerenstvo za nadzor kojeg je osnovao američki Kongres, u "ranoj je fazi" priprema za saslušanja o NLO-ima nakon nepotvrđenih tvrdnji da su Sjedinjene Države navodno pronašle srušenu vanzemaljsku letjelicu - što Pentagon nije potvrdio.

Bivši obavještajni zapovjednik, David Grusch, utvrdio je u ponedjeljak 5. juna da američka vlada ima tajni program kojem je cilj izvlačenje dijelova iz srušenih svemirskih letjelica vanzemaljskog porijekla i da pokušavaju ustanoviti kako ta tehnologija funkcionira, piše tehnološki portal The Debrief.

NASA održala prvi javni skup o NLO-ima

NASA održala prvi javni skup o NLO-ima

Gruscheva izjava nije dobila javnu potvrdu, a vodeći republikanac u Zastupničkom domu, predsjednik obavještajne službe Mike Turner, također je izrazio skepsu prema ideji da je američka vlada pronašla izvanzemaljsku letjelicu.

Grusch je rekao da je dao dokaze o takvom programu Kongresu i Uredu glavnog inspektora za obavještajnu zajednicu, navodi The Debrief.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije