Poklanjamo vam ulaznice: Martin Landsky u klubu Trezor

Radiosarajevo.ba
Poklanjamo vam ulaznice: Martin Landsky u klubu Trezor

Nakon što su se domaćini serijala Die Tanznacht, Sijah&Kolenda u zadnjih par mjeseci fokusirali na regionalne izvođače, za sami kraj godine ostavili su jedan od highlight-a, ionako već sjajne, klupske sezone u Sarajevu.

Ako kojim slučajem do sada i niste čuli za Martina Landskog, onda je sada pravi moment da se uponznate sa njegovim opusom, te ga i čujete uživo 21. decembra u klubu Trezor.

Uz malo sreće osvojite ulaznice za ovaj vrhunski party!

Poklanjamo vam 3 ulaznice.

Sve što trebate uraditi je otići u Viber public chat Radiosarajevo.ba i "porazgovarati" s našim BoT- om koji će Vas voditi do nagradne igre. RSA BoT možete naći na ovom LINKU.

Kad otvorite "chat" s BoT-om kliknite na ikonu s paketićem "osvoji", a nakon toga, kliknite na opciju na dnu "učestvuj" i dalje pratite uputstva.

Nagradna igra traje do četvrtka 20. decembra 2018. do 12 sati. Sretne dobitnike ćemo izabrati slučajnim odabirom i kontaktirati ih emailom za dogovor o preuzimanju ulaznica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije