Pohvalio se tati odličnim seksom pa saznao da mu je to mama

Radiosarajevo.ba
Pohvalio se tati odličnim seksom pa saznao da mu je to mama
Foto: Pixabay / Ilustracija
Britanska seks kolumnistica Dear Deidre, koja odgovara na pitanja čitatelja The Suna, ovog je puta morala dati savjet mladiću koji se našao u nesvakidašnjoj situaciji.

"Draga Deidre, kad sam bio jako mali, mama me ostavila te me odgojio tata. Imam 22 godine.

Tata mi nikad nije puno pričao o mami, samo da se počela družiti s pogrešnim ljudima te je krenula krivim putem. Nakon što je otišla, moj se otac ponovno oženio. U našoj kući majka je bila tabu tema. 

Prošlog sam ljeta diplomirao i dobio posao vježbenika u jednoj finansijskoj kompaniji. Moja mentorica je veoma glamurozna žena u ranim četrdesetim godinama. Nakon nekog vremena, počela je više raditi sa mnom i učiti me svim tajnama posla. Shvatili smo u sljedećih nekoliko mjeseci da imamo puno zajedničkih interesa te smo počeli razgovarati i o našim životima. Počela mi se sviđati.

Jednog sam dana predložio da nakon posla odemo na piće, na što je pristala i otišli smo u obližnji bar. Ostali smo do dugo u noć, pričajući i zabavljajući se.

Iste sam večeri završio u njenom stanu, a seks je bio fantastičan. Nemam puno seksualnog iskustva, no ona je točno znala što napraviti kako bih se opustio, bilo je savršeno.

Sljedećeg dana bilo je malo neugodno, no bližio se kraj mog vježbeništva i nisam očekivao da će se dogoditi išta ozbiljno.

Nedugo nakon toga tati sam pričao o njoj i seksu. Pokazao sam mu fotografije. Pitao me za njeno ime, a kad sam mu ga rekao, problijedio je i zašutio. Pitao sam ga je li dobro, a on je rekao da mora izaći.

Vratio se za pola sata i rekao mi da je žena na fotografijama moja majka. Mislio sam da se šali, no vidio sam koliko je ozbiljan. Dodao je da bi je prepoznao i da je ne vidi sto godina. Kad sam ponovno pogledao fotografije, uočio sam neke sličnosti s njom.

Ne volim svoje ime pa se predstavljam nadimkom, a moje prezime je često pa ni njoj nije palo na pamet da sam joj sin. Užasnut sam ovim što se dogodilo, što da radim?" pitao je.

"To ti je zasigurno bio grozan šok, no kod ljudi koji nemaju normalan porodični život i ne poznaju se, takve se stvari mogu dogoditi. Kad se stvari smire, predloži joj da se nađete, ali pripremi se na to da će i ona biti šokirana. Nadam se da ćete naći način da nakon svega izgradite odnos", odgovorila je Deidre, piše Index.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije