Pogledajte zašto je stol nakon nečije večere izazvao gomilu komentara

Radiosarajevo.ba
Pogledajte zašto je stol nakon nečije večere izazvao gomilu komentara
Foto: Facebook / Harvester

Fotografija stola u restoranu Harvester u Colchesteru u Engleskoj izazvala je gomilu komentara ljudi koji su ostali zgroženi kako je ovaj stol izgledao nakon što je neko večerao.

Sto je iza osoba koje su tu jele ostao preplavljen salvetama i ostacima hrane, koje je bilo i ispod stola i na garnituri za sjedenje.

Nije me briga ko si, koliko često izlaziš, koliko djece imaš ili koliko loš dan si imao. Nije u redu večerati ovako i samo otići od stola, ostavljajući stanje poput ovakvog da ga neko drugi počisti“, navedeno je uz fotografiju koja je objavljena na Facebook stranici Spotted: Colchester.

Napisano je i da se to dogodilo u Harvesteru, te da jadna djevojka kojoj je ostavljeno da očisti taj „odurni nered“ nije znala odakle da počne.

„Ovakve stvari sam viđala, grozno, bezobzirno“, „Veliki nedostatak poštovanja“, „Imam šestoro djece, dvije bebe, i uvijek očistimo iza nas“, „Roditelji bi se trebali stidjeti“, bili su samo neki od komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije