Pogledajte šta je žena pronašla u kupljenoj kožnoj jakni iz second hand trgovine: Postalo je viralno

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Br1

Dobra kožna jakna. Ovakve su nosili piloti u prvom svjetskom ratu. Prema izgledu možda je gospodin i 1971 godine kupio u second handu , a i neko 1941-ve i tako dalje do 1914 godine. Ovakvu je nosio i Grunf iz Alan Forda.

Guest

Sve ovo nasla u dzepovima jakne koju je (valjda probala) prije nego je platila.??? Nevjeruj svemu sto vidis na internetu.

Ma hajte molim vas

Hahahhahaa...šta sad treba da plačemo ko pičQe ...ahahahahha

Laz

Prije odnosenja jakne ona se pregleda a i ovi i radnji istu operu pa je onda izlože na prodaju...tako da nema pojma da su takve stvari poput viskija i rokovnika bile u jakni...zar ima budala koje veruju ovom tekstu.

/ Najnovije