Plaćaju mu 500 eura da im uništi vjenčanje: "Rasprodat sam do novembra"

0
Radiosarajevo.ba
Plaćaju mu 500 eura da im uništi vjenčanje: "Rasprodat sam do novembra"
Foto: Pexels / Vjenčanje (Ilustracija)

Sredovječni Španac, po imenu Ernesto, tvrdi da je osmislio genijalan način da zaradi novac.

On je na TikToku objavio snimak koji je izazvao veliku pažnju i nevjericu korisnika, a u kojem detaljno objašnjava svoju ideju.

Naime, Ernesto tvrdi da je za 500 eura (977,96 KM) spreman da se predstavi kao "mladin ili mladoženjin ljubavnik" i tako otkaže svadbu, odnosno spriječi "neželjeni brak".

Znate li koje su ovo novčanice? Bude lijepe uspomene kod svih građana bivše Jugoslavije

Znate li koje su ovo novčanice? Bude lijepe uspomene kod svih građana bivše Jugoslavije

On je postao tema broj jedan u svom gradu, a poručuje da se obraća ljudima koji iščekuju svadbu kao "najgoru noćnu moru", umjesto kao najsretniji dan u životu.

Za osnovnu naknadu od 500 eura predstavit će se kao "ljubav mladinog ili mladoženjinog života", moliti da prekinu vjenčanje i pobjegnu s njim.

@yahorasonsoles

👀 Un negocio que rompe matrimonios: se ofrece a destrozar tu boda por 500 euros. La propuesta de Ernesto triunfa entre los recién casados: "Si tienes dudas o no te quieres casar y no sabes cómo negarte, no te preocupes, yo me opondré a tu enlace". .#YAS #boda #rompebodas #casarte #matrimonio #risas

♬ sonido original - Yahorasonsoles - Yahorasonsoles

"Ako sumnjate u brak ili partnera, ne želite da se vjenčate, a ne umijete da kažete ne, ne brinite. Otkazat ću vjenčanje umjesto vas", poručuje Ernesto.

On dodaje da mu je potrebno vrijeme, mjesto i datum kada je svadba ugovorena, a za ostalo će se sam pobrinuti, prenosi Oddity Central.

Ernesto je čitavu priču pokrenuo kao šalu, ali je navodno bio preplavljen zahtjevima zainteresovanih ljudi. Tvrdi da naplaćuje 500 eura, što ne uključuje putne troškove i doplatu za “neočekivane incidente”.

Recimo, ukoliko ga neko ošamari ili udari, tražit će još para. Svaki šamar košta 50 eura (97,80 KM).

“Pokušavam da se sklonim, ali sam svjestan da kada me udare, budem više plaćen. Dakle, ako mogu da idem sporije, idem sporije. Tako zarađujem novac”, objasnio je.

Čovjek tvrdi da mu biznis cvjeta i da je "rasprodat do 2. novembra".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije