Pitali smo umjetnu inteligenciju gdje je u BiH najbolje živjeti: Evo kojih 10 gradova je na listi

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Peti sekretar SKOJa

Ne treba Vam umjetna inteligencija da je to pitate. Osim ovih gradova cijela naša BiH je prelijepa i svim gradovima, selima i svim ljudima u njoj. Živjela BiH!!!!!

Tuner

Dajte joj da vam pregleda naslove i tekstove. Pismenija je od vas

Eugen Savojski

UI ne uračuna ubogo stanje vehabijske ekonomije

Bos-Sa

UI ne uračuna ubogo stanje vehabijske ekonomije ka Eugen Savojski Bili ti palio,mozda?

Treba balvanima zatvorit UI

Nema Laktasa na listi!?

Meho

Preglupo. U Sarajevu se zivi samo jer se mora jer su mnogima firme u Sarajevu. ***va, problem sa parkingom, zagadjen zrak, cijene nekretnina, cijene usluga... sve to kad bi ChatGPT uzeo u obzir na kraju bi bolje bilo zivjeti na Sokocu nego u Sarajevu.

Amel Ebu Jusuf Husić

Livno moj grad❤️💚

***

Nema Laktasa na listi!? ka Treba balvanima zatvorit UI

Krle

Po meni Zivi(nice),sve na svom mjestu.

***

***

Ne sadrzi linkove nikakve

Sanski most, Bosanska krupa, Sanica.

Tacno

Sanski most, Bosanska krupa, Sanica. ka Ne sadrzi linkove nikakve Krajina je inace raj na zemlji samo jos da sarajevo do skonta pa malo da pocnu o cijeloj zemlji misliti a ne samo o sebi. Po meni, ukinuti kantone i entitete i napraviti jake opstine. Banja Luka glavni grad ili administrativni centar a sarajevo kulturna prijestolnica

Adi

Pitajte je kada ce bakir vratiti pokradene ratne donacije, sprzit cete sve servere, mosnjo pita vjestacku inteligenciju jer vladtite nema

***

***

Hmm

Što više čitam odgovore ove umjetne inteligencije više sam siguran u njenu neinteligenciju

Durmo

Trebinje, poznato po "manastirima"?, a bilo je nekada i Dzamija tu?

thftjnbzu

Travnik moje rodno mjesto molim lijepo.Ali naravno svaki grad je ljep na svoj nacin.BiH🇧🇦❤️🥰

Vuk

Cuj Livno po skijalistu,pa kakva je to umjetna inteligencija 😂😂

/ Najnovije