Pijani fudbaleri uhvaćeni u vrućem klinču s četiri djevojke

2
Radiosarajevo.ba
Pijani fudbaleri uhvaćeni u vrućem klinču s četiri djevojke
Foto: NTB / Problemi u norveškom klubu nakon orgija

Skandal potresa norveški klub Brann nakon što je 12 fudbalera snimljeno kako se seksa s djevojkama koje su doveli na stadion.

Sve je počelo vrlo pristojno kada su igrači organizirali večeru za ekipu i upoznavanje s fudbalerima koji su tek stigli u klub. Međutim, društvo je malo pretjeralo s alkoholom pa je nekome palo na pamet da bi bilo dobro skoknuti do stadiona.

Tada je grupa od 12 fudbalera pozvala četiri djevojke od 20-ak godina. Na stadionu su popustile sve granice jer su neki fudbaleri imali odnose s djevojkama, trčali su goli po travnjaku i simulirali slavljenje golova.

Fudbaleri su prije toga ostavili mobilne telefone kako neko ne bi snimio orgije. Ali, na jednu stvar su zaboravili - nadzorne kamere koje su snimile sve, od odnosa do trčanja golih nogometaša. Razuzdana grupa na stadion je došla iza ponoći, a ostala sve do pet.

Da stvar bude gora, Brann je u norveškom prvenstvu koje je već u punom zamahu na posljednjem mjestu i slijedi mu grčevit borba za opstanak. Ali, sudeći po prvim izjavama, klub neće kazniti nestašne fudbalere.

"Razgovarali smo s igračima, izvinili su se jer znaju da su prekršili pravila. Mislim da većina ljudi misli da im je kazna to što javnost sada zna što su napravili. Sada se moramo koncentrirati na važnu utakmicu u nedjelju", rekla je generalna menadžerica kluba Vibeke Johannesen.

Orgije na stadionu Branna  - undefined

Foto: Ilustracija: Orgije na stadionu Branna

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije