Patološka ljubomora: Žena kupila detektor laži za muža kako bi ga provjeravala

1
Radiosarajevo.ba
Patološka ljubomora: Žena kupila detektor laži za muža kako bi ga provjeravala
Foto: Twitter / Steve i Debbie Wood

Steve Wood i Debbi Wood iz Lestera u braku su od 2014. godine. Debbi, koja je upoznala Stevea preko prijatelja 2011. godine, zabranjuje čovjeku da gleda televiziju i žene po časopisima.

Ovaj neobični par pojavio se prvi put u javnosti kada je gospođi Wood dijagnosticiran sindrom patološke ljubomore. Rijedak psihijatrijski problem dovodi do pogrešnih optužbi partnera i sumnjanje u njihovu vjernost bez ikakvih dokaza niti povoda. Deby je objasnila kako je u potpunosti svjesna ovog problema, ali jednostavno se ne može kontrolirati.

Iako joj je muž vjeran, gospođa Wood ne može se natjerati da vjeruje svom suprugu, naročito kada pogleda drugu ženu na ulicu.

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

"Smatram da je on predivan, ali to nije problem, jer je ono što mene muči misao da li mu mogu vjerovati da neće gledati druge žene kada je vani sam.

Ne želim da pomisli kako su one lijepe i zgodne. Ukoliko ste u vezi i sretni ste s vašim partnerom, vaše oči bi trebale bitu samo na toj osobi", kazala je 'najljubomornija žena na svijetu'.

Kako bi mu onemogućila pristup eksplicitnim fotografijama žena, ona je postavila filtere za djecu na njegov laptop i telefon, zabranjujući mu istovremeno gledanje televizijskih emisija koje uključuju žene. Debbi priznaje da je kupila detektor laži putem interneta kako bi potvrdila da li su oči njenog muža uprte samo u nju, prenosi Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije