Par iz Srbije odselio od svekrve pa izbacio bizaran spisak šta im sve treba

Radiosarajevo.ba
Par iz Srbije odselio od svekrve pa izbacio bizaran spisak šta im sve treba
Pixabay / Ilustracija

Kada mladi par skupi hrabrosti da se odvoji od roditelja i započne samostalan život, krenu sve muke ovoga svijeta.

Kada se uselite u stan, dočekaju vas samo goli zidovi.

Spisaks stvari koje su vam neophodne je podugačak, a sve je papreno skupo.

Kako piše Kurir, bračni par iz Srbije postao je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što je njihov prijatelj objavio post na Facebooku u kojem je oglasio šta im je sve potrebno u novom domu nakon što su se odselili od roditelja jednog od njih.

“Prijateljica se odselila sa suprugom i malim djetetom iz stana svekra i svekrve. Useljavaju se u prazan stan, imaju nešto od namještaja, ali nemaju ništa od sitnica za stan. Ako neko ima nešto s ovoga popisa, njoj bi mnogo značilo jer nisu u prilici da sve kupe. Inače, prijateljica radi u covid ambulanti kao medicinska sestra i na prvoj je liniji u obrani od virusa. Mi smo svi ponosni na nju. Hvala unaprijed svima”, piše u objavi, nakon čega je naveden spisak potrepština, koji baš i nije kratak.

U komentarima ispod inicijalne objave uslijedila je prava zabava za sve one koji nisu mogli vjerovati šta je neimenovani par sve tražio od prijatelja.

U "moru" kreativnih odgovora, našli su se i prijedlozi da im se poklone i jacuzzi, kamin, bazen, bračni krevet, laptop i još neki moderni uređaji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije