Paprene cijene na Jahorini: Koliko košta gulaš, a tek salata...

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pčelica

pa ovi ni na top skijaskim destinacijama nema!U sloveniji sve iznat određene nadmorske visine nema poreza,zato imaju razvijen kmečki turizam a kod nas kupis i stablo za sok,zivotinju i njen uzgoj jbt! Pizza Margarita 15 KM pa hebalo vas sve niste normalni. kolač 8!Pa od cega ?!Jel meso od ajkule pa su ćevapi i ostalo toliko? Za cijenu jedne pive olešit se mogu a da jedno normalno jede treba mu Biserin đeparac

Fuj

Kad im face vidis dosta ti je.

@eto ne znamo

Pa oni na Jahorini uglavnom dobiju od vučićevih ekstremista šatro gulš i šatro čevape. Naime, to oni što se međusobno tamane po beogradskim kvartovima u stilu zvekni komšiju čekićem u glavu isfaširaj pa usitni i ispeci i prodaj levatima, pa napravi ljudaš ("gulaš od ljudi) i ljudape (čevape od ljudi).

Tako je

Dok je konja bice i samara

Plavi

A majko.moja.. Bosancima uvjek skupo. Dođu na Jadran pa 7 dana njurgaju i žugaju kako je skupo, to ne rade.ni Česi ni Poljaci..NIKO...samo...Bosanci. LJUDI, AKO VAM JE SKUPO, IDITE GDJE MOŽETE... pojest ćevape za 5 maraka.. Dosadni..ste više.

/ Najnovije