Ovo su najsigurnije zemlje u koje biste mogli pobjeći ako Putin zaista pokrene nuklearni rat

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Cuj otporna psenica u Argentini? Onaj ko je pravio ovaj spisak nema pojma o stvarnim posljedicama nuklearnog rata i nuklerane zime.

Glupost

Kakva glupost, ako iko igdje to učini, nema sigurnog mjesta na ovom planetu narednih milion godina. Ovaj spisak više vrijedi kao manja mogućnost za ulazak u ratne sukobe. A Švica i nije više tako neutralna, približava se NATOu.

Meho1973

A ako ne bude Putin? Onda nemamo gdje.

Cccvv

Super sto premosite britanska sr...nja, oni koji su pobili najvise ljudi na planeti od postanka svijeta, oni i amerikanci koji zakuhavaju po citavom svijetu, a Putin je taj najgori. Putin ratuje na granici svije zemlje a to ameri i britanci nisu nikada. Ruse su u ukrajini palili zive u zgradama, pa sta je trebao , samo posmatrati naciste. A vi se sad svrstavate na stranu nacista jer su vam naredili. Fuj

Guest

Ako bude nuklearni rat možda u drugu galaksiju... Zaustavljati budale i ratove!

/ Najnovije