Pronađite se / Ovo su najseksipilnije dame horoskopa

18. 12. 2016. u 21:40:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Ovih pet ljepotica nećete nikada zaboraviti - odlikuje ih nesvakidašnja ljepota, ali ono što čini vaše uspomene živima je njezin karakter.

Ovan

Žena Ovan za početak ima nezaboravne crte lica, markantna je i upečatljiva. Uvijek ima nešto što će se izdvajati - bilo da su to posebne oči ili savršena linija. Energične su i snažne, a istovremeno senzualne. Iskustvo s njima sigurno će vam biti nezaboravno.

Lavica

Njeno držanje i izgled uvijek ostavljaju bez teksta. Ona je pravi primjer karizmatičnosti jer osvaja cijelom svojom pojavom - i izgledom i osobnošću. Voli se dotjerivati i uređivati i neće je biti teško primijetiti među gomilom. No ono zbog čega ćete je pamtiti je njezin stav, humor i toplina.

Škorpija

Njezina ljepota uvijek je natprosječna. Ona je markantna, predivne kose i upečatljivog stasa. Ona je božica snage, incijative i praktičnosti. Pametna je, duboka i ima jasne granice. Zato je svi obožavaju jer je jednostavno - fatalna.

Strijelac

Originalnost je njeno drugo ime, a šarm treće. Ima širok krug prijatelja, voli ljude i svi vole nju. Jedinstvena je zbog svoje neovisne i posebne osobnosti koja vam se, kada je upoznate, brzo uvuče pod kožu.

Vodolija

Jedna i jedinstvena. Na prvu će vas privući njezina srdačnost, toplina, humor i zainteresiranost za cijeli svijet, a uz nju će vas zadržati njezina kreativnost i originalnost. Ona gleda svijet potpuno drugačijim očima i često govori ono što drugi misle, a ne žele reći. Nju nije briga što će drugi reći o njoj, a to je čini još privlačnijom.

NEMA KOMENTARA