Ovo su najpopularnija bh. jela i mjesta gdje ih jesti: Smokvara, ćevapi i japrak

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nas su i u cevapima podjelili...

a sve od kako su svim snagama udarili po SDA.....niko ne krade u BiH do SDA, niko ne zaposljava preko veza vec samo SDA...niko nema problema sa nekim ljudima u stranci samo SDA..nikoga ne treba mrziti vec samOS D...jedini rkivac sto je ovako danas u BiH je SDA..i jedini cilj je -unistiti SDA..e pa zato ce mo mi Bosnajci masovno da glasamo za SDA jer vidimo tek sada koliko vriejdi(mnogo stvari je bilo mnogo bolje pod SDA vecsada).Nismo bili podjeljeni kao danas.Danas nas dijele cak i po cevapima...uzas!

ABC

Najpopularnije jelo je pola hljeba i pet deka salame (jogurt je otpisan ) a od pića kafa-probavuša, piva zakon i rakije svih vrsta (šljiva, loza, kruška, travarica...).

SDP Čevap

a sve od kako su svim snagama udarili po SDA.....Nismo bili podjeljeni kao danas.Danas nas dijele cak i po cevapima...uzas! ka Nas su i u cevapima podjelili... Uvijek i prije postojanja SDA se znalo za sarajevski, banjalučki travnički itd.. čevap jer se prave na drugačije, tradicionalne načine, neki sa začinima drugi bez, sa različitim prilozima i somunom, lepinjom ili pogačom, različitih veličina i gramaže, pa i oblika . Nisam čuo za naziv ,,tuzlanski'' mada sam ih jeo u Tuzli i oni se najviše razlikuju jer u iste stavljaju vegetu a somun umoće u neku vodu pa se raspada.

"samOS D” “rkivac” “zato ce mo” “Bosnajci” “koliko vriejdi” “vecsada”

a sve od kako su svim snagama udarili po SDA.....niko ne krade u BiH do SDA, niko ne zaposljava preko veza vec samo SDA...niko nema problema sa nekim ljudima u stranci samo SDA..nikoga ne treba mrziti vec samOS D...jedini rkivac sto je ovako danas u BiH je SDA..i jedini cilj je -unistiti SDA..e pa zato ce mo mi Bosnajci masovno da glasamo za SDA jer vidimo tek sada koliko vriejdi(mnogo stvari je bilo mnogo bolje pod SDA vecsada).Nismo bili podjeljeni kao danas.Danas nas dijele cak i po cevapima...uzas! ka Nas su i u cevapima podjelili... -- ??? NEPISMENI SEBIJIN SMETLJARU SENDVIČARSKI!

/ Najnovije