Ovo su najgori provalnici koje je svijet ikada vidio

Radiosarajevo.ba
Ovo su najgori provalnici koje je svijet ikada vidio
Prečesto nas videa na internetu iznenade svojim sadržajem koji, u najmanju ruku, pokazuju bizarne i teško vjerovatne situacije iz stvarnog života u cijelom svijetu.

Moguće je vidjeti najnevjerovatnije pojave i događaje, upravo zahvaljujući internetu, a jedan od njih svakako je i slučaj najgorih provalnika koji su ikada postojali na svijetu.

Riječ je o trojici provalnika koji su pokušali opljačkati jedan supermarket i to na način da kroz stakleni portal ulaznih vrata uđu u supermarket iz kojeg bi, istim putem, iznijeli novac i vrijednu robu. Ipak, u tome ih je spriječilo staklo koje su satima pokušali razbiti, prvo nogama, a zatim i čekićem, nesvjesni da je staklo otporno na takve udare i da bi ga teško razbio i udarac auta.

Nakon nekoliko sati mukotrpnog posla napokon su uspjeli razbiti staklo, ali su se u supermarketu zadržali svega nekoliko sekundi jer ih je uskoro preplašio još jedan sistem za odbranu od provalnika.

 Zaista, ovo su najgori provalnici ikada, a u to se možete uvijeriti i sami u nastavku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije