Pogledajte zašto: Video kiropraktičara pregledalo 650 hiljada ljudi

Radiosarajevo.ba
Pogledajte zašto: Video kiropraktičara pregledalo 650 hiljada ljudi
Najpoznatiji video servis na svijetu YouTube preplavljen je brojnim snimcima koji prikazuju ljude u najrazličitijim mogućim situacijama. Od muzičkih spotova do objašnjenja kako se i zašto nešto radi, zaista sve je moguće pronaći na ovom servisu.

Ipak, nemali je broj videa koji ne uspiju steći popularnost, a njihovi autori ostanu anonimni. No, to za sebe ne može reći doktor Gabrielle Benedetti, čiji video je za samo desetak dana dosegao ogromnu popularnost na YouTubeu.

Benedetti je, inače, italijanski kiropraktičar koji prakticira jedan od oblika alternativne medicine, a koji je predmet kontroverzi u cijelom svijetu. „Namještanje“ kralježnica i „krckanje“ kostiju i zglobova mnogima ne izgleda kao prijatno iskustvo, te se čak smatra kako kiropraktičarske metode mogu biti vrlo opasne.

No, video koji donosimo u nastavku mnogi su pogledali s izrazitim zadovoljstvom, a vjerovatno i sami možete pretpostaviti zašto je to tako.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije