Ovo mu se neće svidjeti: Znate li šta znači 'Dodik' u ruskom slengu?

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Turski

Kmetosvki otoad nakljukan jevropejskim idejama rasne nadmoci. Tursko smece kakogod.

Laxative

Taman se fino uklapa, mada i na engleskom Dodick poprima konotaciju fine akcije.

Sve tako

Hihihohohohiho u skladu sa karakterom.

TRIJADA JADA

Znači, ovako: imamo Knjaza od Ronhilla, Dodika Premudrog! Pa Gaziju Elokventnog alias Trezor-efendiju! I vrhnje na kraju Čovketa Plemića, Robovlasnika Ratnoga i Preusmjeritelja Radobolje u poraću!

Tragedija

Taman se fino uklapa, mada i na engleskom Dodick poprima konotaciju fine akcije. ka Laxative Svih kroaterskih velikana je rascopana tikva. Tragedija serbaljskih baja je da im u tvrozi ***** bude kao kanalizaciona cijev u Njujorku od homo ljubavi.

Gost_Radio_Sarajeva

Ta riječ je nastala od Mile.

***

***

Isto kao i durak sto znaci budala.

A u vas Durakovica kao pljeve....

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

A jaaaadan

Lijepe riječi su ukras!

Guest

Mene Dodik uvijek asocira na Đe s' lopove?

Na engleskom

Lijepe riječi su ukras!

Dena

Pa jbte. Isto znacenje ko i u nas.

Guest

Eh, to mu je ***

Bos-Sa

Od danas ucim ruski,mozda badjem znacenhe i Covic i Izrtbagovic.Be mote biti lihepo znacenhe ni u jednom jeziku

Čitalac

Nije Dodik nego" duduk" što i kod nas odavno postoji u narodu,kao adum ili tako nešto,pretežno se koristi za ograničene ljude a malo kada se koristi za visokoobrazovanu ličnost.

/ Najnovije