Ovo je veličina 'large' pizze na Braču: "Ako je ovo velika, kolika je mala?"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tikimali

Tko vas tjera na Brač i jesti pizzu na Brču? Zašto uporno pišete negativne komentare? Nije u redu, i kada bi uvijek bilo posve istinito. Kolike su cijene jela, pića i smještaja na planinama Bosni, iako im ovo nije primarna sezona, a troškovi režija i opskrbe ni blizu kao u zimskoj sezoni.

Miki

Zato u makarskoj lemon garden pica ko tocak od fapa, drugo na beac, hvar, korculu, i sl, ne ide bijeda Kome je sve skupo eno mu palma, vatra, metropolis, cevapi smece, trebevic i sl, deranje guzova

Adi

Bolesni mosnjaci nemaju u bijednim zivotima pametnija posla nego komentarisati cijene u hrvatskoj, ali zato cute ko picke kada treba komentarisati plate, i penzije, zloba, i bolesna ljubomora su cudo

Vlahu, ne kontas

Bolesni mosnjaci nemaju u bijednim zivotima pametnija posla nego komentarisati cijene u hrvatskoj, ali zato cute ko picke kada treba komentarisati plate, i penzije, zloba, i bolesna ljubomora su cudo ka Adi Al nisi kriv, geni su. Nije niko spomenuo cijenu kroz cijeli clanak. U pitanju je skutorska pohlepa. Oni malu prodaju ko veliku kontas?

Pa ne znam bas

>>Zato u makarskoj lemon garden pica ko tocak od fapa, drugo na beac, hvar, korculu, i sl, ne ide bijeda Kome je sve skupo eno mu palma, vatra, metropolis, cevapi smece, trebevic i sl, *** ka Miki<< Al Zlatno Zrno moze proci.

/ Najnovije