Astro / Ovim čarobnim riječima "kupit ćete" svaki horoskopski znak!

08. 10. 2021. u 20:16:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Svaka osoba može se "smekšati" komplimentima, laganim flertom ili laskanjem.

Važno je da naučite pronaći prave riječi za postizanje razumijevanja i da zadržite ljubav.

Ovan

“Briljantno! Nikada nisam vidjela nekoga da je uradio nešto takvo!” – Energičan i pun ideja, Ovan je vođa bilo kog tima. On mora da bude priznati pionir. Samo ga podsjetite da je on jedini.

Bik

“Kako je lijepo i senzualno!” – Niko ne cijeni ljepotu više od Bika. Bukvalno ovo može probuditi jedinstvenu emociju. Ako je htio da podijeli s vama svoja zapažanja, nemojte ga ostavljati bez pozitivnog komentara.

Blizanci

“Šta ćeš pokušati sljedeći put?” – Blizancima su univerzalni izvori kretanje i nove ideje. Kreativnost je njihovo gorivo. Dakle, probudite u njemu želju da stvori nešto jedinstveno.

Rak

“Možeš da ostaneš kod kuće i danas, a ja ću pripremiti ukusnu večeru.” – Uprkos činjenici da Rak tako voli da kuha, njegovo srce je uvijek puno preko stomaka. Što više brinete o njemu, poklanjat će vam veću pažnju.

Lav

“Ne mogu da prestanem da ti se divim!” – Možda niko ne voli uspjeh i pažnju više od Lava. Dok su ti komplimenti iskreni, on će obožavati svoju jedinu kraljicu.

Djevica

“Nemam strpljenja. Molim te, pomozi mi da shvatim!” – Djevica je oličenje smirenosti i voli da analizira svaku situaciju. Ne postoji zadatak koji ona ne može da riješi. Djevica je još srectnija kada vam je potrebna njihova pomoć.

Vaga

“Hoću da znam vaše mišljenje.” – Šampion partnerstva – Vaga. Dajte mu priliku da bude dio važnog slučaja i vidjećete kako mu se oči sijaju.

Škorpija

“Ti si jedini kome mogu da pričam o tome…” – Škorpion cijeni iskrenost i poštovanje. Kada podjelite tajnu s njim, onda odmah osvojite njegovo srce i on će vam vjerovati sve.

Strijelac

“Zašto se ne bismo spakovali i otišli negdje?” – Čak i ako putovanje nije tačno planirano u bliskoj budućnosti, misao o tome će zagrijati srce Strijelca. On voli avanture, tako da ćete ga vašom željom osvojiti.

Jarac

“Niko ne može da učini više nego ti!” – Jarac ima rijetku kombinaciju ambicije, strpljenja i odgovornosti. Malo laskanje upućeno njemu neće sprečiti da nastavi da naporno radi za dobrobit svoje sreće.

Vodolija

“Može biti bolje ako uradimo stvari drugačije?” – Slobodna Vodolija je uvijek u potrazi za razlogom da izađe iz gomile. Držite ga u tim nastojanjima da niko prije njega to nije učinio, i on će biti samo vaš, piše Prva.rs

Ribe

“Sa tobom se osjećam mnogo bolje!” – Saosjećanje i simpatije uvijek idu ruku pod ruku sa znakom Riba. Dozvolite mu koliko je to moguće da osjeća emotivnu vezu između vas i on će uvijek imati snage da vas čini sretnom.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA