Ovi horoskopski znakovi se uzajamno najviše vole, te zbog toga i pate

Radiosarajevo.ba
Ovi horoskopski znakovi se uzajamno najviše vole, te zbog toga i pate
Ko voli, lako ga je povrijediti. I dok neki ljudi svjesno drže distancu, drugi (pre)brzo poklanjaju svoje srce i odmah se upuštaju u vezu.

S jeden strane to je jako lijepo, a s druge postoji velika opasnost da će ostati sami i povrijeđeni.

Rak

Rođeni u znaku raka u početku su suzdržani, ali čim osjete da im netko odgovara, odmah se potpuno prepuste drugoj osobi. Onda će SVE napraviti za partnera. To često „guši“ drugu osobu pa traži distancu – što rakovi nikako ne mogu razumjeti.

Ribe

Ribe imaju lošu naviku da sve svoje brige i nezadovoljstvo drže u sebi – umjesto da se „ispucaju“. Zbog toga često u vezi budu „žrtve“, jer radije se povuku i prepuste drugima na volju. U vezi će prvo napraviti sve za drugoga, a onda tek eventualno za sebe – što često rezultira slomljenim srcem.

Strijelac

Kad se strijelci odluče za jednu osobu, potom se potpuno prepuste vezi i daju se u nju svim čulima. Pri tome totalno isključe razum, jer najradije žive „sada i ovdje“ – što ih čini ranjivima.




Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije