Ovi horoskopski znaci su kraljevi manipulacije

Radiosarajevo.ba
Ovi horoskopski znaci su kraljevi manipulacije
Iako velikodušne i tople naravi, pripadnici ovog znaka znaju da budu izuzetno teški i naporni zbog svog ponašanja usmerenog na traženje pažnje od drugih, uključujući dramu, manipulacije, glumljenje žrtve, pa čak i seksualno zavodljivo ponašanje.

Rak

Plemeniti Rakovi u svojim žutim minutama mogu da steknu brojne neprijatelje zbog kojih bi ovi oko njih radije pobjegli iz svoje kože nego trpeli njihove ekstremne promjene raspoloženja, teškoće u kontrolisanju bijesa i prolazne paranoje.

Vaga

Velike diplomate i jedan od najdruštvenijih znakova horoskopa ima i jednu vrlo mračnu crtu zbog kojih ih mnogi izbjegavaju, naime vrlo su skloni pasivnoj agresiji. To podrazumjeva kontradiktorna osjećanja u trenucima stresa. Radi nerešenih osjećaja manje vrijednosti osciliraju između osjećaja manje vrijednosti i superiornosti. Ako se suoče s vlastitim ponašanjem, nemaju uvid u svoju krivicu već optužuju druge.

Riba

Previše osjetljivi i povučeni pripadnici ovog znaka mogu da budu teško podnošljivi ako ih uhvati melanholija. Tada su preterano osjetljivi na svaki oblik kritike, pasivni su, neodlučni i prepuni kompleksa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije