Ove zemlje su prve ušle u 2023. godinu, a evo koja će zadnja

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

boli bosnju *****, on jos nije iz 14xx i neke izasao

Evro

Evrostart kaže da je Hrvatska po kupovnoj moći preskočila Mađarsku i Slovačku i Rumuniju i Bugarsku, iako je zadnja ušla u EU. Kovanica hrvatskog evra ima Teslu preko šahovnice, ko najvećeg hrvatskog izumitelja, a pored njega piše velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA. Srpska banka se odmah žalila Evropskoj Komisiji, a ona im postavila samo jedno pitanje: Kako to mislite da Hrvati svojataju svog građanina iz svojih Smiljana, vi ga ovde svojatate... tu je bio kraj priče, od tada više ni reči iz Srbije.

EU

Nema vam u EU svojatanja ničeg tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja. Posle ulaska u EU brzo je Hrvatska za Srbe postala ono šta je za njih Nemača? Gde će susjedima biti kraj sa evrom, ako već sada imaju duplo veće plate i penzije i za čak 7 mlrd. E veći BDP? Evro na kojem je Nikola Tesla preko šahovnice i pored kojeg piše, velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA! Srpska banka uzalud kukala Evropi da ga svojataju, Evropska komisija im odgovorila da ne svojataju oni svog građanina iz svojih Smiljana, nego da ga Sarbi svojataju! Tesla je hrvatski izumitelj iz Smiljana, koje god vere i nacije i boje kože bio, Hrvatska ga svetu dala i zato je na hrvatskom evru i hrvatski je brend. Kakve veze ima Tesla sa Srbijom, kažu, posetio je JEDANPUT u životu? A sada, kad gazda *****a dođe u Beograd sa duplo većom platom na splavove i jeftine srpkinje, na linije belog i to sa svojim evrima na kojima je Tesla, svi će ga prepoznati i to će biti HAOS! Do sada im je bilo lako, samo su bacali tursko bre na sve strane... Tesla i Smiljani su hrvatski jer je Oluja oduvala plan da budu srpski i.

Tres

Budimo realni, ko je rekao da Vatreni moraju biti prvaci? Pa njima je sasvim dovoljno da svaki put budu u vrhu ili da uzmu neku medalju, tako da sebi i šahovnici sustavno rade promociju ko turistička zemlja i da nabijaju Srbima komplekse manje vrednosti. A neki jadni i ogorčeni Srbi treba da znaju da im još od 95g nema utehe, zato jer će Vatrene gledati do kraja života. Vatreni imaju najbolji i najprepoznatljiviji dres na svetu! Šahovnica je nastala u Vinkovcima od najstarijeg indoevropskog kalendara ORION, starog oko 5000g iz hrvatske Vučedolske kulture. Grad Vinkovci je najstariji evropski grad, dokazano sa arheološkim nalazima sustavnog života unazad 8.200g a i dan danas Hrvati imaju šahovnicu ko svoj simbol. Dvoglavi orao i 4c su simboli Rimskog carstva, a Srbi su ih preuzeli od Vizantije zajedno sa pravoslavljem. Zlatko Dalić: Neki su me htjeli rušiti, smeta im što je reprezentacija mjesto domoljublja i hrvatskog naroda.

Katar

Maradonini preci su *****e pobegle iz Hrvatske, a on je svoju ćerku nazvao Dalma, po hrvatskoj Dalmaciji, tako je hteo njegov deda? Modrićevu majku Srpkinju je njen brat odveo, na početku rata, na separatističku stranu, ona je pristala na to. Nakon šta su mu ubili dedu, starca od 70g pred kućnim pragom i zapalili kuću, Luka je sa ocem Hrvatom otišao u izbeglištvo, u Zadru. Posle rata je njegova majka otišla u kolonama, zajedno sa još 220.000 srpskih civilima, za svojim poraženim borcima u Srbiju i više je nikada nije video ni čuo, a otac mu se opet oženio. Treba on to sam ispričati novinarima, da svet čuje kakvo je to srpako zlo bilo 90ih... LUKINA ŽIVOTNA PRIČA Englezi se dive Modriću i Hrvatskoj: Rane iz rata razlog su njegove nepobjedivosti, *****ci su mu ubili djeda na pragu. Noletova majka je Hrvatica iz Vinkovaca, a koju su nakon udaje za Srbina, po običaju, naterali da promeni i veru i ime. Nole bi to trebao ispričati novinarima, da svet čuje kakvo je to prokleto srpsko-pravoslavno zlo... TRI DESETLJEĆA BRAKA Srđan Đoković otkrio kako je zaveo Dijanu, Hrvaticu koja je rodila najboljeg tenisača svijeta.

Penal

NIKAD ISPRED HRVATA! SRBJA GLEDA U LEĐA HRVATSKOJ! Tako će biti još dugi niz godina, a to je ono što boli ‘komšije’. Dalić je pobede i u Rusiji i u Kataru posvetio Braniteljima, a vi, nemojte se zavaravati i misliti da će Hrvati nekada prestati slaviti svoje pobede i svoje heroje, a eto već 308 Alka i 28 Oluja. Pobede se slave dokle god narod postoji, a pitanje je hoće li Srbi kukat toliko dugo. Inače, nema ništa slađe nego kad Srbin od jada piše da navija za Hrvatsku. Neka pati koga smeta, a šta mu je drugo jadnom preostalo posle 95g? Hrvatska pjesma "u boj, u boj" himna fakulteta u JAPANU-youtube Srbi, pitajte babe imate li na tavanu ćilime za klanjanje, preci su vam 500g bili muslimani. Samo Beograd i okolica je do ww1 imala 217 džamija, a najveća u Evropi je bila Batal džamija na mestu sadašnje Skupštine.....svoju istoriju i veru zaboravljate. Srbina samo laž spasava, zato jer mu je istina i istorija za suicid! 500g ropstva, Đojleni, *****e, slovo U, Jasenovac, šahovnica, Branitelji, Bljesak, Oluja, more, turizam, Dubrovnik, Vatreni, grafiti... ma kukat i patit ćete dokle god postojite ko narod, tu pored braće HRVATA! To vam je sudbina još od 1219g kad su vam preci sa Savom prodali veru za večeru Vizantiji, a i sada vam mira neda prvo SPC sa svojim *****cima i njihovim medijima.

/ Najnovije