Ovaj znak u horoskopu čuva viša sila: Skoro uvijek su uspješni u životu

0
Radiosarajevo.ba
Ovaj znak u horoskopu čuva viša sila: Skoro uvijek su uspješni u životu
Foto: Pixabay / Ilustracija / Novac

Avanturisti bez stalne adrese, svjetski putnici i istraživači, ljubavnici, putopisci, sportaši i diplomate. Dvojne su prirode; privlači ih sve što uzdiže duh i godi tijelu, a mogu biti askete i najveći hedonisti.

Imaju velike apetite, toliko toga žele naučiti i isprobati... Bez puno razmišljanja upuštaju se u ljubavnu avanturu, opasan sportski pothvat ili riskantan posao. Oni su kockari u srcu; sve mogu staviti na kocku u samo jednoj sekundi! Govorimo o ljudima rođenim u znaku Strijelca.

U komunikaciji su vrlo otvoreni, ponekad i previše izravni. Kažu šta im prvo padne na pamet, pitaju sve šta ih zanima, a ponekad kao djeca naivno govore o svojim planovima. Uglavnom su pošteni i iskreni pa misle da su i drugi takvi.

Obilježavaju li djeca Kate Middleton Noć vještica?

Obilježavaju li djeca Kate Middleton Noć vještica?

Velikodušni su, ponekad i ekstravagantni, vole luksuz, slavlja, svečanosti i društvena okupljanja. Žele biti tamo gdje se nešto događa, prvi će volontirati kada treba nešto pokušati ili pomoći nekom drugom.

Privlači ih sve što je drugačije; druge zemlje, običaji, kultura, jezici, a posebno egzotične krajeve. Uživaju u putovanjima, ne vole dosadne poslove, iritiraju ih malograđanske forme i tračerska društva.

Ljubavne prilike na horizontu: Ovaj horoskopski znak će u novembru upoznati svoju srodnu dušu

Ljubavne prilike na horizontu: Ovaj horoskopski znak će u novembru upoznati svoju srodnu dušu

Iznad svega mrze ograničenje slobode, osjećaj da negdje moraju ostati ili nešto raditi. Žele biti nesputani i slobodni poput ptice u letu, otići daleko, vidjeti sve i pričati drugima o tome.

Mladog su duha, lijepog estetskog izgleda, atletske građe, vole plemenite sportove, pa će mu tenis biti jedan od najdražih. Strijelac je otmjen, aristokratski, ponekad buntovan, poštuje tradiciju, ali ipak ide svojim putem.

Strijelac je svećenik, astrolog, prorok. Velike nagrade, medalje, vojne zasluge upravo su ono što proizlazi iz snažnog Jupitera. Da biste bili prvak u sportu ili pobjednik u ratu, morate imati jak Jupiter u natalnoj karti.

Odabranici sreće: Od prvog novembra u životima 4 znaka Zodijaka sve kreće nabolje

Odabranici sreće: Od prvog novembra u životima 4 znaka Zodijaka sve kreće nabolje

Strijelac nije znak s kojim je lako surađivati, zna biti strog i arogantan. I on kažnjava, ali to je više neugodno nego totalno tragično. Za nekoga ko je po prirodi hedonist, nema veće kazne nego biti lišen užitaka i novca. Životni apetiti ovog znaka su veliki, ali se i ostvaruju, prenosi Story.

Ovo su glavne odlike Strijelca:

1. Život s njima je avantura sama po sebi.
2. Velikodušni su i uvijek spremni dati, ne očekujući ništa za uzvrat.
3. Veseli su, druželjubivi i svi ih vole.
4. Imaju čvrsta mišljenja i bore se za svoja uvjerenja.
5. Oni su odlično rame za plakanje.
6. S njima ćete uvijek znati na čemu ste i što misle o vama.
7. Rado dijele svoja iskustva i znanja s drugima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije