Tačnost im nije vrlina: Ovi horoskopski znakovi uvijek i svugdje kasne

1
Radiosarajevo.ba
Tačnost im nije vrlina: Ovi horoskopski znakovi uvijek i svugdje kasne
Foto: Pexels / Dok neki uvijek stižu na vrijeme, pa čak i ranije, drugi se bore s kašnjenjem

Tačnost dolazi prirodnije nekim horoskopskim znakovima nego drugima. Dok neki uvijek stižu na vrijeme, pa čak i ranije, drugi se bore s kašnjenjem i stalno ostavljaju druge da se pitaju hoće li uopće doći.

Ovih šest horoskopskih znakova definitivno bi trebali razmotriti bolje planiranje svoga vremena kako bi negdje stigli na vrijeme, piše Collective World.

A, ovo su i najčešći zbog kojih kasne:

Reis Kavazović: Ne postupamo dobro i odgovorno prema djeci!

Reis Kavazović: Ne postupamo dobro i odgovorno prema djeci!

Blizanci: Blizanci su poznati po multitaskingu i stalno su zauzeti. Uvijek su u pokretu, s planovima koji variraju od raznih tečajeva do društvenih događanja. Zbog toga često precjenjuju svoje mogućnosti i ne uspijevaju sve obaviti na vrijeme. Vaš prijatelj Blizanac mogao bi kasniti dvadesetak minuta jer je dolazio s druge aktivnosti, no nikad im ne možete zamjeriti – uvijek su puni energije i zabava je uz njih zagarantirana.

Rak: Rakovi žele poštovati vaše vrijeme, no često im nedostaje vremena da se pripreme na vrijeme. Njihova emocionalna osjetljivost može ih ometati u pridržavanju strogih vremenskih ograničenja, pa čak mogu i otkazati planove u zadnji čas zbog stresa. Njihova ljubav prema udobnosti doma također ih čini sklonima odgađanju izlazaka. Iako kasne, to nije zbog nepoštovanja, već zbog toga što se često osjećaju ugodnije kod kuće.

Ljubav cvjeta kod ovih znakova u horoskopu: Provjerite da li vi spadate među strastvene ljude

Ljubav cvjeta kod ovih znakova u horoskopu: Provjerite da li vi spadate među strastvene ljude

Lav: Lavovi vole biti u središtu pažnje i nije im važno ako kasne – naprotiv, uživaju u tome. Za njih je kašnjenje način da privuku pažnju kada se pojave. Uživaju u pripremi i žele izgledati savršeno kad stignu, što im je često važnije od točnosti. Dakle, ako Lav kasni, to je obično zato što su se pobrinuli da izgledaju fantastično.

Vaga: Vage, pod utjecajem Venere, vole izgledati savršeno i sklone su odugovlačenju u donošenju odluka. Njihova težnja za estetikom može ih dovesti do toga da kasne, jer im je teško odlučiti se za odjeću ili modne dodatke. Također, zbog svoje prirode, često previše važu mogućnosti i ne mogu se brzo odlučiti, što dodatno doprinosi kašnjenju.

Strijelac: Strijelci su neovisni i ne vole biti ograničeni pravilima, uključujući vremenske rokove. Njihov spontan i ležeran pristup znači da se rijetko pojavljuju na vrijeme. Kada kažu da stižu za deset minuta, zapravo tek tada razmišljaju o tome da se počnu spremati. Strijelci jednostavno rade po vlastitom rasporedu i ne vole žuriti.

Ribe: Ribe su sanjari čija glava često lebdi u oblacima, pa im je teško pridržavati se realnih vremenskih rokova. Često zakasne jer su prespavali ili im jednostavno izmakne pojam o vremenu. Njihov eteričan i opušten način života znači da im tačnost nije prioritet, već više preferiraju sanjariti nego slijediti striktne planove.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije