Ovaj pas živi punim plućima nakon što je umalo ubijen u škloništu

Radiosarajevo.ba
Ovaj pas živi punim plućima nakon što je umalo ubijen u škloništu
Foto: Caters News Agency / Pas Jonathan Warren
Pas rase Čivava po imenu Jonathan Warren bez sumnje proživljava svoje najbolje dane.

Njegove slike donijele su mu armiju fanova. Pas ima i svoj Instagram profil. Ipak stvari su mogle biti mnogo gore za šestogodišnjeg Jonathana Warrena, piše Mirror.

Pas Jonathan Warren - undefined

Pas Jonathan Warren

Trebao je biti uspavan u jednom skloništu za životnje u američkoj saveznoj državi Georgia, kada su ga usvojili Amanda Klecker (31) i njen suprug Jeremy Simon (37).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by nyc dog • jonathan warren (@jonathanwarrenofficial) on

Johnatan je uspio, otkako živi s njima, posjetiti Francusku, Italiju, Španiju, Portugal, Kanadu, Belgiju, Holandiju i Luxembourg. Osim toga, na svom Instagram profilu nalaze se brojne slike sa putovanja ove simpatične Čivave

Amanda Klecker radi kao direktorica marketinga u jednoj firmi u New Yorku.

“Putujem mnogo zbog posla i samo letim sa onim aviokompanijama koje dozvoljavaju psima putovanje. Johnathan voli da sjedi uz prozor. On voli biti u avionima, vozovima i automobila. Smjesti se u svoju torbu ili nam je u krilu. Jednostavno voli biti s nama”, ispričala je Amanda.

Pas Jonathan Warren - undefined

Pas Jonathan Warren

Nikada nije morao otići na wc tokom leta niti je napravio neki incident ili problem. Kao da poznaje cijeli postupak. Jednostavno on se opusti i odmara dok letimo”, ispričala je Amanda.

Dodaje da ga često vodi u Europu jer su tu drugi psi mnogo više prijateljski nastrojeni a i Johnathan uživa večerati s nama ili sunčati se pored bazena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije