Ova četiri znaka Zodijaka vjeruju u ljubav nakon prevare

0
Radiosarajevo.ba
Ova četiri znaka Zodijaka vjeruju u ljubav nakon prevare
Foto: Pexels / Ilustracija

Za mnoge je prevara neoprostiva i predstavlja kraj veze, a neki će ljudi radi toga smatrati da ljubav ne postoji.

Dakako, potrebno je proći fazu tugovanja i obraditi emocije povezane s izdajom, no ova četiri horoskopska znaka nakon toga su spremni krenuti dalje.

Rak

Rakovi su vrlo emotivni i osjetljivi ljudi. Poznati su po romantičnoj i brižnoj prirodi, zbog čega ih je lako očarati gestama ljubavi i pažnjom partnera. Cijene emocionalne veze i mogu biti duboko dirnuti odnosima.

Stipe Mesić poručio iz Prištine: "Ne može se stvoriti 'velika' Srbija"

Stipe Mesić poručio iz Prištine: "Ne može se stvoriti 'velika' Srbija"

Dakle, čak i ako ih neko prevari, oni ostaju optimistični i smatraju da do nevjere neće doći u njihovoj sljedećoj vezi.

Često ih očaraju partneri koji im pokazuju odanost i iskrenu privrženost. Partner zbog kojeg se osjećaju sigurno i voljeno privući će Rakovu pažnju i zadržati je zauvijek.

Ipak, kada Rakovi upoznaju nekoga novog, treba im vremena za postupno stvaranje odnosa. Nakon ljubavnog razočarenja, ovaj vodeni znak izbjegavat će žuriti u novu vezu. Radije će prije toga utvrditi jesu li sa novim izabranikom na istoj valnoj dužini. 

Veliki mjesečni horoskop za august: Ko će slaviti, a ko će biti na oprezu?

Veliki mjesečni horoskop za august: Ko će slaviti, a ko će biti na oprezu?

Ribe

Ribe su sanjivi i romantični pojedinci koji su prirodno skloni vidjeti najbolje u ljudima. Privlače ih odnosi koji su ispunjeni privrženošću i emocionalnom dubinom.

Ako se suoče s nevjerom, nastoje shvatiti što je dovelo do izdaje u njihovoj vezi. Ovaj vodeni znak tada se pokušava prisjetiti svih signala koje su možda ignorisali.

Ova samosvijest im pomaže da donesu zdravije odluke u svojim budućim vezama. Nastavljaju se brinuti o sebi fizički, emocionalno i mentalno kako bi se izliječili od emocionalne traume. Trude se da zbog jednog neiskrenog partnera ne izgube vjeru u ljubav, a to im omogućuje još jednu priliku.

Vaga

Vage su poznate po svojoj ljubavi prema harmoniji i ljepoti. Oni cijene šarm, eleganciju i osjećaj romantike u svojim vezama. Budući da njima vlada Venera, planet ljubavi, cijene partnere koji im pokazuju naklonost. Ovaj osjećaj se ne mijenja nakon što im netko slomi srce prevarom.

Ilustracija
Foto: Pexels: Ilustracija

Oni vjeruju svojim instinktima i intuiciji u novim vezama.

Zapravo, ako se nešto čini neprikladnim ili neugodnim, oni to odmah istaknu i traže jasnoću. Iako je prirodno nositi nešto emocionalne prtljage iz prošlih veza, Vage se pokušavaju usredotočiti na potencijal za novu ljubav i sreću u životu.

Lav

U svojoj srži, Lavovi vole da im se dive i da ih obožavaju. Privlače ih partneri koji ih obasipaju komplimentima i pažnjom.

Lavovi imaju smisla za dramatiku i često uživaju kada ih romantične geste obore s nogu. Vole osjećaj zaljubljenosti, pa ih prevara neće obeshrabriti.

Pronalazak ljubavi nakon prevare može biti izazovan i emocionalno težak, ali Lavovi ostaju optimistični. Oni znaju da je za oporavak od izdaje potrebno vrijeme. Dakle, kada su spremni, otvaraju svoja srca novim mogućnostima. Ovi vatreni znakovi odlučili su biti otvoreni i iskreni o svojim prošlim iskustvima. A kada Lavovi ponovno počnu izlaziti, bit će jasni u pogledu svoje vrijednosti i postaviti će granice oko toga što mogu, a što ne žele tolerisati u vezi, piše Pink Villa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije