Otvorena su vam vrata spavaće sobe dok spavate, evo zašto to nije dobro...

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo osigurano je sigurno

Hajd ne kakite. Ako izbije požar nećete čekati u zatvorenoj sobi da vas neko spasi ili da se vatra ugasi u djećijoj? I u kojoj prostoriji je požar ?. U slučaju pozara važno je ne otvarati odmah prozore jer ako se otvore tada dolazi do rasplamsavanja vatre samim dolaskom zraka tj. kisika. Ako je moguće prvo vatru probati ugasiti poklapanjem dekama i sl. a ako to ne uspije uzeti onaj aparat što su ga ukrali iz zajedničkih prostorija a ako ni to ne može uzeti crijevo kojeg su poljoprivrednici vikendaši ukrali iz hidranta pa sa njim probati ugasiti ali prije toga isključiti struju i na kraju okrenuti 123 i dati potrebne podatke.

Bolji savjet

… bolji je savjet da se kupi alarm, koji reaguje na dim (u svakom stanu) … a u stanovima, gdje se loži - obavezno i CO alarm. Zatvorena - otvorena vrata su u svoj toj sigurnosnoj priči samo jedan mali detalj => alarmi su važni.

Po

Danas novinar može biti svatko

/ Najnovije