Otkriveno ko 'stoji' iza profila Sabit Iztarčina?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haj Salko, polozio si....zaradio si dodatnih par pretplatnika na YouTube, vozdra sad.

.

Salko lupetas

A jeli otkriveno ko je iza lika salke julke. Vjeruje se da je to momak iz zavidovica koji jos uvijek u zavidovicima zivi.

Name

Eto, sad znamo ko je taj papak, originalni. E super.

@Radio Sarajevo

Zlo mi je od vas i od vaših članaka

Clickbait

Naravno, nije otkriveno ništa....

Bože sacuvaj

Wow kakav članak! Kakva vijest! Kakav skandal! E ovo je zovem novinarstvo!

Boom

A ovaj je duhovit ko Andrija Milošavić

Infidel

A Salko ima prezime za Nadrealista.

Antiprimitivitk

Sama cinjenica da je "salkp iztarcina", jedan iritantno seljacko-provincijalski pseudonim popularan i "duhovit" siroj masi,(a odnedavno i na ovom danasnjem radiosarajevu) govori da je u ovoj nekad bar polupismenoj zemlji odavno doaso do dominacije seljastva nad civizacijom... Ovo je nesto kao Zona sumraka...probudis se i umjesto sarajevskih nadreqlista imas nekakvog "sabita iztarcina" i seljacke postapalice kao humor.... E da...bio nekad davnk jedan grad...koji se zvao Sarajevo...isto kao ova danas kasaba crvenkvratih hojrata...

Komunalac iz Njemacke Salko

jedan od najvecih komunjarskih gadova,ateista,nevjernika.cafira,...komunalac iz Njemacke..jadan li je, vole ga RS i HB vise nego sebe same.Kao i sve poput njega.

/ Najnovije