Otkrijte najprivlačnije osobine vašeg horoskopskog znaka

Radiosarajevo.ba
Otkrijte najprivlačnije osobine vašeg horoskopskog znaka
Foto: Elite Daily / Ilustracija / Horoskop

Svaki znak ima svoju najprivlačniju osobinu po kojoj se ističe.

Tajne naše senzualnosti i seksualnosti zapisane su u zvijezdama, kažu astrolozi.

Ovan: strast

Ovnovi su strastveni i impulsivni – što ponekad dolazi ruku pod ruku s tvrdoglavošću. Osobe rođene u znaku Ovna vrlo brzo povuku druge na svoju vodenicu, te svojim šarmom motaju sve oko malog prsta.

Bik: uspjeh

Bikovi su rođeni vođe i zadovoljni su samo najboljim. A pošto je uspjeh seksi, ovaj horoskopski znak je zbog toga jako privlačan. Bikovi su majstori i brinu se o svemu – znaju cijeniti uživanje i luksuz, te rado razmaze partnera od glave do pete.

Blizanci: mudrost

Bliznaci su sjajni pripovjedači. Što su iskusniji, to je veća fascinacija koju šire oko sebe. Nažalost, naginju prevari i muljanju, te rado povremeno izvrću činjenice. Njihova neujednačenost istovremeno je privlačna i opasna.

Rak: neuračunljivost

Rakovi su totalno neuračunljivi. Lebde između ljubavi za slobodom i zavisnosti, hladnoće i (pre)osjećajnosti, srdačnosti i odsutnosti. Upravo ih ta neujednačenost čini privlačnima.

Lav: šarm

Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca u trenu. Njihova energičnost u kombinaciji s osjećajnošću čini ih simpatičnima – ali i egoistima željnima pažnje koji stalno teže ka priznavanju, ljubavi i pohvali.

Djevica: inteligencija

Ako neko želi biti u društvu s intelektualkom, treba izlaziti s Djevicama. Osobe rođene u tom znaku praktične su i inteligentne i u tren oka rješavaju sve potencijalne probleme. Djevice će sve napraviti za ljubav i spadaju među najvjernije među horoskopskim znakovima.

Vaga: senzibilnost

Osobe rođene u znaku Vage pune su razumijevanja i vrlo senzibilne. Vage se otvaraju polako, ali kad nekog prihvate i steknu povjerenje u nekoga – onda ih je teško riješiti se. Vage rado daju kontrolu drugima, te se dobro osjećaju u društvu dominantnih osoba. Kad je riječ o problemima ili osjećanjima, Vage su spasioci u nuždi.

Škorpija: tamni mistik

Škorpije imaju tamnu, skrivenu stranu, koja ih čini fascinantnim osobama. Sa Škorpijama se mogu doživjeti razni usponi i padovi. Oni su ljudi ekstrema i majstori zavođenja.

Strijelac: dobrice

Strijelci preplavljuju druge ljubavlju i naklonošću. Vole da se otvore drugima. Iskrenost i vjernost su im najvažnije – ko ih iskoristi, mora da zna da će snostiti posljedice. Naime, kod opraštanja Strijelci nisu baš najbolji…

Jarac: mirnoća

Jarčevi isijavaju nevjerovatnim unutarnjim mirom, strpljivi su i ostaju uglavnom vjerni svojim principima. Međutim, skloni su i zatvorenosti, te rado stavljaju druge na probu sve dok ne zadobiju puno povjerenje u tu osobu.

Vodolija: osobenost

Vodolije su nevjerovatno šarmantne, ali nisu toga svjesne. Često je to zbog činjenice da im nedostaje samopouzdanja.

Ribe: fleksibilnost

Ribe su sjajni ljubavnici, spontani su i „osvježavajući“. Vjerni su svojim osjećajima, te su često naivni. Međutim, ne treba zamijeniti njihovu naivnost s nevinošću, jer Ribe se itekako znaju zauzeti za sebe, piše Miss7.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije