Stigao je mjesečni horoskop za juli: Nekog čekaju avanture, a nekog - iskušenja

Radiosarajevo.ba
Stigao je mjesečni horoskop za juli: Nekog čekaju avanture, a nekog - iskušenja
Foto: Pixabay / Ilustracija

Astrolozi su već pripremili mjesečni horoskop za juli ove godine.

OVAN
Spontano lutanje, zabavljanje i uživancija s društvom bit će obilježja ovog mjeseca. Bit ćete voljeni na pomalo neobičan način, a vjerojatno je i obratno. U poslu ćete kombinirati ozbiljnost i neozbiljnost što će katkada zbunjivati vaše kolege. Pazite da vam se ne potkradu greške u poslovanju. Držite se pravila.

BIK
Možete očekivati zahtjevan mjesec u svakom pogledu. Neke planete poredat će se tako da stalno treba biti budan. Bit će prilika, ali i streesova. Usredotočite se i ne idite glavom kroz zid. Ono što sad ne možete, možda ćete moći kasnije. Dobri su vam prijatelji, a u ljubavi su moguća prava iznenađenja.

BLIZANCI
Nekima će se činiti da dižu utege u privatnom životu. Nije baš tako, ali ključ ljubavi ovaj je mjesec u rukama druge strane. Zato joj ponekad popustite. Kompromisi će biti potrebni i u poslu. Novi ugovori bit će prema željama i mjeri drugih, a na vama je da se prilagođavate najbolje kako znate. Možete vi to.

RAK
Pred vama je mjesec u kom će se vjerojatno stvoriti jedna veća poslovna prilika koja će od vas zahtijevati pojačan angažman. U mnogima će se probuditi ambicije, ali će im nedostajati energije. Potrebno se savršeno organizirati, a vi to znate. Privatni život vrtjet će vam se oko vaših dragih prijatelja.

LAV
Tokom ovog mjeseca vi ćete napokon ući u konstruktivniju fazu ljubavnih odnosa. Ipak, bit će još određenih provokacija na koje ne treba reagirati, ali sveukupno gledajući, otići ćete korak naprijed. Glavnina poslovnih mogućnosti događat će se u sjeni. Radi se o pripremama koje će se odvijati na tih način. Neka vas to ne zbuni.

DJEVICA
Ovaj mjesec često ćete biti zbunjeni kad se o ljubavi radi. S jedne strane, idealizirat ćete partnera ili ćete maštati o istom, a s druge strane, dolazit ćete u situacije da vas druga strana kritizira. Neće znati kako se postaviti. Budite mirni i ne svađajte se. Prihatite kritiku kao prolaznu. Slično postupite i na poslu. Trebat će takta. Opuštajte se.

VAGA
Mala iskušenja u privatnom životu bit će povezana s temom indiskrecije. Nemojte upasti u trač ili biti žrtva istog. Nađite u sebi hrabrosti za iskrenost i sve će biti kako treba. Poslovi će vam s razvijati relativno dobro, a najradije ćete djelovati iz sjene. Možete se osloniti na mlade suradnike koji će podići moral na radnom mjestu.

ŠKORPION
Vrlo je vjerojatno da ćete ovaj mjesec postati čarobna meta za mnoge osobe suprotnog spola. Ako ste još sami i čeznete za svojom ljubavi, svakako izađite među ljude. Sve je moguće. I u poslu ćete koristiti ovaj šarm. Izenenđenja slijede na financijskom polju. Bit će i plusa i minusa, ali na neobičan način.

STRIJELAC
Vjerojatno će se vaši privatni odnosi ovaj mjesec srozati na onu razinu koju ne želite. Budite kooperativni i suzdržani, a ako ste sami, ne očekujte ništa posebno. Unutrašnji mir je nešto što je važno održati. Poslovna situacija polako će se bistriti. Još uvijek ćete se malo mučiti s novim zahtjevima. Ako ste umorni, usporite.

JARAC
Mjesec pred vama bit će dobar za pokretanja planova, ideja i projekata na dulje staze. Neki će također krenuti na stručno usavršavanje, a bit će i onih koji će putovati. Bit ćete puni novih ideja, spremni dijeliti s onima koji ih razumiju. Manji problem može se javiti zbog vašeg pretjerivanja u hedonizmu.

VODOLIJA
Zablistat će između vas i voljene osobe na najobičnijim mjestima. Oplemenit ćete svoju svakodnevnicu romantičnim idejama. Računajte da će vas neki zbog toga i tračati. Ne uzimajte to k srcu. Na radnom mjestu će biti stresa, ali i zanimljivih prijedloga. Sve nekako pomiješano. Budite pametni i slijedite svoje ciljeve.

RIBE
Romantika, neočekivana ljubavna prilika na putovanju ili od osobe koju niste očekivali, nemir pomiješan sa željom – sve vam se to može dogoditi ovaj mjesec. Pokušajte biti sabrani i dočekati se na noge. U poslu će biti šareno. Bit će dobrih situacija koje će vas motivirati, ali i onih koje odrađujete preko volje, piše Ehoroskop.net.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije