Otac pobjesnio kada je vidio šta njegovoj kćerci predlažu na seksualnom odgoju

Radiosarajevo.ba
Otac pobjesnio kada je vidio šta njegovoj kćerci predlažu na seksualnom odgoju
Twitter / "101 stvari kojom možete nekom pokazati da ga volite umjesto seksa"

Jedan otac iz engleskog Wigana šokirao se kad je vidio šta piše u brošuri koji je njegova 14-godišnja kćerka dobila na satu seksualnog odgoja.

Carl Lawrence odmah se požalio direktoru škole Shevington koju pohađa njegova kćerka Emma tvrdeći da je sadržaj neprimjeren za srednjoškolce, a naročito ga je naljutila činjenica da su materijal dobili i mlađi učenici.

U knjižici se, između ostalog, nalazi i popis "101 stvari kojom možete nekom pokazati da ga volite umjesto seksa".

Na popisu se nalaze stvari poput flertovanja ili poklanjanja cvijeća, ali ono što je ljutitom ocu upalo u oko bilo je: "sisanje nožnih prstiju" i "predlaganje braka".

s Twitter: "101 stvari kojom možete nekom pokazati da ga volite umjesto seksa"

Emma je ispričala da su se njeni kolege iz razreda smijali pojedinim savjetima, ali da im je nastavnica na to odgovorila: "Ne znate dok ne probate."

"Razumijem da djeca moraju biti svjesna kako svijet funkcionira, ali moramo li ih zaista učiti fetišima već u prvom srednje? Mislim da ne. Prvo što sam primijetio je bilo cuclanje prstiju na nogama. Šokirao sam se. Ni jedan 14-godišnjak ne bi trebao ovo čitati. Objasnio sam kćeri da postoje i drugi načini za izražavanje naklonosti, koji ne uključuju nečiji nožni palac u njenim ustima", rekao je Carl za Unilad.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije