Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima često muči prošlost

0
Radiosarajevo.ba
Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima često muči prošlost
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Ako te stalno sustižu neki protekli doživljaji, to može biti prilično neugodno. Posebno kad je riječ o ljubavnom životu.

Sasvim je normalno povremeno se sjetiti nekog bivšeg. Međutim, ako to utječe na aktualnu ljubavnu sreću te se ne možeš normalno prepustiti partneru, onda to itekako može škoditi vezi.

Osobe rođene u ovih pet horoskopskih znakova stalno se bore sa svojom prošlošću.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika rado se drže rutine te teško prihvaćaju promjene. Zbog toga im, a posebno kad je riječ o ljubavnom životu, treba puno vremena kako bi se otvorile te pokazale svoju povredljivu stranu. Posebno ako je Bika u prošlosti partner varao ili lagao, jako mu je teško ponovo vjerovati nekome.

Rak

Senzibilni Rakovi teško mogu ostaviti prošlost u stanju mirovanja. Ako su nekoga zaključali u svoje srce, ta će osoba uvijek imati unutra mjesta – svejedno šta se dogodilo. Pošto su osobe rođene u znaku Raka sklone „romantizirati“ svoje stare veze te sve promatrati kroz ružičaste naočale, time mogu sabotirati sadašnju vezu.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage jako cijene i vole harmoniju. Uvijek vide dobro u svim ljudima te im teško padaju gubici i razočaranja. Svejedno radi li se o prekidu prijateljstva ili ljubavne veze – Vage se teško nose s negativnim međuljudskim odnosima te to nikada ne mogu izbaciti iz glave.

Škorpion

Škorpioni nikada neće uletjeti u novu vezu. Treba im puno vremena kako bi se otvorili, stoga im se u slučaju poljuljanog povjerenja sruši cijeli svijet. U suprotnosti s Vagama, oni ne misle čeznutljivo i tužno o starim vremenima, nego s puno bijesa i nerazumijevanja.

Ribe

Slično kao i osobe rođene u znaku Raka, Ribe su vrlo emotivne i senzibilne. Kod toga je loše sljedeće: čak i kad im neka druga osoba slomi srce, oni najprije kod sebe traže greške te stalno razmišljaju o mogućim uzrocima. Tako često zaborave živjeti ovdje i sada.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije