Osam tipova vagine: Šta muškarci stvarno misle o njima

Radiosarajevo.ba
Osam tipova vagine: Šta muškarci stvarno misle o njima
Arhiv / Ilustracija
Poput pahuljica ili otisaka prsta – na svijetu nema dvije iste vagine.

„Uska je“ ili „opuštena je“ – ovo su dva komentara na koja se uglavnom svodi znanje žena o tome kako tipovi vide njihov „cvijet“. Ipak, činjenica je da oni imaju mnogo više da kažu o tom pitanju.

Novinari sajta „Yourtango“, prenosi EKlinika, su razgovarali sa nekoliko dvadesetogodišnjaka i pokupili podatke sa brojnih foruma i blogova „iz muškog ugla“ i uz pomoć toga napravili listu od „top osam vagina“ (osam tipova ženskog polnog organa koji se u muškim raspravama najčešće spominju).

Evo šta o njima imaju da kažu pripadnici jačeg pola.

1. Koščata

Kako izgleda: Vjerovatno si sitna i mršavija od prosjeka. Zbog toga ti je vagina uža i „koščatija“. Zadovoljstvo: zagarantovano.

Muško mišljenje: Ako je tijesna, stimulacija je vrhunska, pa seks obično bude strava. Jedino što nekad može da bude nezgodno kad osjetljiv dio svog tijela trljaš o koščate dijelove tijela.

2. Mesnata

Kako izgleda: Usne (intimne, naravno) punije su nego što je obično slučaj, djeluju sočno i izazovno i prosto mame poljupce. Zadovoljstvo: zagarantovano.

Muško mišljenje: Obožavaju ih. Nježne su i mekane i kao stvorene za penetraciju. Posebno ih provociraju na – ljubljenje (ako znate na šta mislimo).

3. Obrijana

Kako izgleda: Čist račun, duga ljubav – to je vaša krilatica. Zadovoljstvo: zagarantovano.

Muško mišljenje: Definitivno vole da vide kad djevojka brižno vodi računa o izgledu svojih intimnih dijelova tijela. Jedino im ponekad zasmetaju urasle dlačice ili bubuljice koje nastaju poslije brijanja, ali nije da to može da pokvari užitak.

4. Ekspert

Kako izgleda: Radi se o iskusnoj vagini koja nije stidljiva i slobodno se i široko otvara za prijatelje (tako bar misle muškarci, a istina je da se svaka vagina otvara onoliko koliko je uzbudite). Zadovoljstvo: zagarantovano.

Muško mišljenje: Često se pretvaraju da im prija „lagani ulaz“, ali ih je zapravo uglavnom strah da možda njihova „oprema“ ne zadovoljava željene standarde veličine. To može dovesti do ozbiljnih povreda ega, pa je dobar savjet za dame: dajte im kompliment, umirite ih malo.

5. Ukrašena

Kako izgleda: Ima više kože nego što je uobičajeno. Zadovoljstvo: zagarantovano.

Muško mišljenje: Česta je predrasuda da se radi o starim i „istrošenim“ vaginama, što uopšte ne mora da bude tačno. Nekad je samo u pitanju veliki gubitak kilograma, za šta može da se kaže samo „svaka čast“. A realno, malo više kože nikome nije upropastilo seks.

6. Retro

Kako izgleda: Ti si ljubitelj udobnosti i opuštenosti i to se vidi i na tvojoj vagini. Brijanje jednostavno nije tvoj trip. Zadovoljstvo: zagarantovano.

Muško mišljenje: Većina muškaraca uopšte nema problem sa žbunom, iako dame možda tako misle. Zato ne treba ni da osjećaju obavezu da to rade po svaku cijenu. Oni koji su protiv ovog vida „održavanja“ kažu da je ostrvo zadovoljstva nekad teško naći u džungli.

7. Zategnuta

Kako izgleda: Ponosne vlasnice ove vagine imaju tijelo zategnuto kao strunu, zbog čega su im i zidovi vagine zategnutiji i tijesni.

Muško mišljenje: Tipovi za ovakav poklon imaju samo riječi hvale. Stimulacija je odlična i daje im veliki bust za samopouzdanje – najviše zbog toga što su uspjeli da zbare super cicu, a i zbog „tijesnog ulaza“ manje razmišljaju o tome da li su dovoljno muškarci.

8. Parti-manijak

Kako izgleda: Darežljivi klitoris se ne stidi da proviri iz nje i mami na kojekakve igrarije.

Muško mišljenje: To im je, jednostavno, kao omiljena igračka. Čini im se da djevojke s ovakim „talentom“ intenzivnije doživljavaju orgazam i to ih dodatno uzbuđuje.

Dakle, devojke, kako god da izgleda vaša „najbolja prijateljica“, ako vas on voli i želi, neće joj naći manu. Posebno ako i vi u tome uživate bez zadrške.

Zaključak: Kako okreneš, zadovoljstvo je zagarantovano, samo se opustite.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije