Optička iluzija koja govori mnogo o vama: Šta vidite prvo na slici?

0
Radiosarajevo.ba
Optička iluzija koja govori mnogo o vama: Šta vidite prvo na slici?
Foto: Pinterest / Optička iluzija

Optička iluzija tvrdi da može otkriti da li doživljavate sumnju u sebe ili da li sumnje drugih uzrokuju nesigurnost u vama - zavisno o tome šta prvo primijetite.

Sliku je podijelila kreatorica na TikToku, Mia Yilin, koja ima više od 457.000 pratitelja na ovoj društvenoj mreži gdje je postala popularna zbog svojih dubokoumnih tumačenja različitih optičkih iluzija.

Objava je do sada prikupila 15 hiljada pregleda, više od 1500 lajkova i 20 komentara od osoba koje se mogu poistovjetiti s opažanjima sugeriranim u Mijinom testu ličnosti.

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Nazvana "Šta prvo vidite na ovoj slici?", tvrdi da njena najnovija iluzija može otkriti da li gledate na život kroz umjetničku prizmu ili ako ste posebno sposobni oporaviti se od nesreće.

Slika prikazuje i pticu i starinski gramofon - pri čemu Mia otkriva da ono što prvo primijetite može pružiti znakovitu naznaku o vašoj ličnosti, piše Daily Mail

Pred vama je još jedna optička iluzija? Možete li pronaći drugog lovca za šest sekundi?

Pred vama je još jedna optička iluzija? Možete li pronaći drugog lovca za šest sekundi?

U videu, kreatorica sadržaja otkrila je šta to može značiti ako prvo primijetite pticu.

Rekla je: "Ako ste prvo vidjeli pticu, tada često gledate na svijet kroz umjetničku prizmu i nalazite ljepotu u najmanjim detaljima.

"Međutim, doživljavate puno sumnje u sebe i borite se da u potpunosti prihvatite svoju jedinstvenost i kreativnost zbog toga."

Mia je zatim podijelila šta to znači ako prvo primijetite starinski gramofon, sugerirajući da, jednom kada napravite grešku, možete iz nje naučiti.

Rekla je: "Ako ste prvo vidjeli starinski gramofon, onda ste osoba koja uvijek može oporaviti se od nesreće i učiti iz svojih grešaka.

[tiktok]https://www.tiktok.com/@mia_yilin/video/7298118710022130945[/tiktok]

"Imate najsjajnije ideje, ali sumnje drugih ljudi uzrokuju da sumnjate u sebe."

Dodala je savjet za oba tipa ličnosti, zaključujući: "Obavezno vjerujte svojim instinktima i slijedite svoje snove."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije