Oni nikako ne vole Valentinovo, a evo i zašto

Radiosarajevo.ba
Oni nikako ne vole Valentinovo, a evo i zašto
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Za neke horoskopske znakove Dan zaljubljenih je najljepši praznik u godini.

Očekuju da taj dan bude romantičan, ispunjen ljubavlju i pažnjom, priželjkuju da ga s partnerom provedu na poseban način.

Međutim, postoje i znakovi Zodijaka koji bi radije preležali Valentinovo, kojeg od srca ne vole.

Jarac

Jarci su odgovorni, odlučni i disciplinovani, ali znaju da su pesimisti koji ne žele reći drugima šta da rade. Njihova praktičnost im pomaže da naprave savršen plan za potrošnju i uštedu, tako da ne žele bacati novac za nepotrebne stvari. Zato ne žele da im neko kaže da upravo na taj dan trebaju kupovati poklon za svog partnera.

Vodolija

Inteligentni su, druželjubivi i kreativni, ali mogu biti i malo emotivni. Njihovi umjetnički mozgovi ponekad čine da izgledaju neodgovorno, tako da će potpuno zaboraviti da Dan zaljubljenih uopće postoji. Ali to nije njihova krivica. Ako su zaista inspirisani da budu romantični i proslave ovaj dan sa svojim partnerom, organizirat će nešto zaista spektakularno, a ako osjećaju da ih neko pritišće da to učine – vjerovatno će to odložiti.

Djevica

One su organizovane, odgovorne i realistične, a praznik koji uključuje cvijeće, čokoladu i pretjerano skupe večere izgleda im glupo. Radije bi potrošili novac na nešto što bi trajalo. Djevice su jednostavno previše logične da bi potrošile cijelu plaću na ukrase od cvijeća.

Škorpija

Oni su najosjetljiviji horoskopski znak, a mogu biti i ljubomorni, opsesivni i paranoični, tako da je ideja za Dan zaljubljenih previše za njih. Pritisak da se pronađe savršen poklon, poruka dubokog značaja i organizovanje nezaboravnog ljubavnog susreta može baciti Škorpije u ludilo pa bi radije preskočile cijeli ovaj proces. Uostalom, njihova ljubav se ne može pokazati samo u jednom danu u godini, piše Zenskimagazin.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije