Omiljeno ljetovalište Bosanaca glavna tema u svijetu: 'Turisti, ostanite u hotelu'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Duduk

A gdje si bio na godišnjem odmoru? U Egiptu jel a šta si tamo radio? Smrzavo se i Skijao, na čemu si skijao pa na snjegu hahahaha lijep provod

lol

"u objekate" jaoo jaooo

Marica

Eeeee, kako sam mogla da se zeznem. Ne volim leto, pa za zimski odmor najčešće idem u toplije predele. Prošle godine sam išla na Zanzibar. Ove godine su se tamo neki ljudi zaglavili, jedva se vratiliodande. Ove godine sam htela u Hurgadu, ali sam na kraju odustala. A da sam otišla, ne bih se lepo provela. Ipak sam se na kraju odlučila za Maltu, i kupila karte za royal charter service. Idem seledeće nedelje, nadam se da neće neki kijamet i tamo.

Duduk

Snjeg pada na pješčane piramide i sad se skijam plivam

Duduk

Umjesto da plivam ja sad skijam

Reneacobain

Jebli vas bosanci

Gost

Ovi se nikako odlučiti jesu li BOSANCI ili BOŠNJACI.

Gost

Jesu li ovo oni "bosanci" koji spadaju u onih 3%.

/ Najnovije