Uhvaćeni u prevari: Oglasio se i preljubnik sa snimka koji je postao hit

Radiosarajevo.ba
Uhvaćeni u prevari: Oglasio se i preljubnik sa snimka koji je postao hit
Foto: Screenshot / Uhvaćeni na kissing kameri

Ovih dana viralan je postao video muškarca kojeg je na utakmici u Ekvadoru uhvatila kamera s ljubavnicom.

Nakon brojnih komentara, oglasio se i akter ove priče. Ispostavilo se da Dejvi Andrade jeste varao ženu.

„Šta bi bilo da je na mom mjestu bila žena? Vidio sam razne snimke nevjernih žena, ali njih niko ne ismijava kao mene. Braniću moju čast i ponos do kraja. Svi mi pravimo greške. Kajem se i hvala svima koji su me pozvali da krenem u crkvu. Uradiću to i nadam se da će mi to pomoći da ponovo vratim svoju porodicu. Bog je veliki i jak“, napisao je Andrade, kako prenose mediji.

Uhvaćeni u prevari? Njihova reakcija kada su shvatili da ih snima kamera postala hit

Gledatelji koji su u subotu u Guayaquili pratili prijateljski meč Barcelone i Delfina, dvaju ekvadorskih klubova na kojemu je kao gost nastupio i Alessandro Del Piero, dobili su puno više od nogometa i umijeća legende Juventusa. Naime, uživo su mogli pratiti kako je jedan od navijača na utakmicu sa sobom poveo ljubavnicu!

Imao je i poruku za svoju suprugu.

„Želim ponovo da proživljavam razne momente s tobom. Veoma mi je žao zbog svega što sam uradio i što je ovo izašlo u javnost. Molim te da mi oprostiš. Zbunjen sam, ali želim da budem sa tobom“, poručio je.

Snimku s kissing camere pogledajte ispod: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije