Srbija: Pretukla supruga nakon što ga je uhvatila u preljubi s komšijom Pericom

Radiosarajevo.ba
Srbija: Pretukla supruga nakon što ga je uhvatila u preljubi s komšijom Pericom
0 / Ilustracija
Neobičan slučaj porodičnog nasilja dogodio se početkom sedmice u Aranđelovcu, gdje je jedna žena pretukla svog supruga nakon što ga je uhvatila u prevari s komšijom.

Tačnije, Jovana S. nanijela je teške tjelesne povrede suprugu Milošu S. iz Aranđelovca, nakon što ga je slučajno uhvatila u preljubi s komšijom Pericom, prenosi Arandjelovacinfo.

"Krenula sam na posao, ali nakon odlaska sjetila sam se da nisam ponijela novčanik. Nakon pola sata sam se vratila do kuće da ga uzmem, a onda sam začula čudne zvukove", priča Jovana.

U tim trenucima u krevetu je zatekla supruga koji se tek vratio s puta kako vodi ljubav sa svojim komšijom. U afektu je uzela metalnu dršku od usisivača i zadala suprugu niz udaraca, a nije bio pošteđen ni njegov ljubavnik.

"Da sam zatekla bilo šta drugo bilo bi mi lakše. Da me je varao s nekom komšinicom, prijateljicom, ne bih se toliko ni naljutila. To su uobičajene stvari u braku. Ali da mi je muž homoseksualac, to nisam mogla da povjerujem ni u najluđim snovima", kazala je Jovana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije