Oglas za posao u Austriji izazvao bijes Balkanaca: Bosanci ne mogu konkurisati

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Možete se prijaviti. Ako ne nađu nikog iz EU, uzeće vas. Tako je svuda u EU

Tuner

Koji debilski naslov. Jasno da prvo traze nekoga iz eu

Bosanci nisu za cistacica

Za Bosance samo strucni poslovi

Duduk

Pa u čemu je problem ionako 80% što su poreklom iz BiH odrekli se državljanstva. Tako da se mogu bez problema javit za posao. Ali neće lakše je živjet od socijale i ležati a i pisati govor mržnje

N

Lijepe riječi su ukras!

Nadimak

Pa ne mogu konkurisati ni Srbi ni Crnogorci ni Makedonci a što ste se svezali Bosanaca. Glup novinar glup i naslov.

nnin

Sve redom umni poslovi

Mikac82

Zaboli me , iz Bosne ne idem

Coki

Ovaj naslov. Da on ovo nije niti u redu. Kako je ovaj novinar. Da je on mogao staviti. I to ovakav tada naslov. Kada ovo ne mogu. Niti ovi ostali to državljani. Ako ne ispunjavaju.I to ove tada njihove uslove.

SOS

Neka vala, poletio bosnjo da zaradi para, nevalja mu bosna, koji glupani, negdje se bolje ne zivi, a manje radi ko u bosni, neces tamo osjec bukvu ako nema plina, smrzni se.

Ajmorecibosanac

Naslov je za svake pohvale. Hahah i kakve veze ima sto se recimo ne mozemo mi prijaviti. Novinaru povisiti platu odma. Debilizam.

/ Najnovije