Oglas u poznatom grčkom ljetovalištu nasmijao društvene mreže

Radiosarajevo.ba
Oglas u poznatom grčkom ljetovalištu nasmijao društvene mreže
FOTO: Facebook / Oglas koji je nasmijao sve

"Kupujem motokultivator, krupač, kazan za rakiju, traktor..." Ovo su stavke oglasa koji je nasmijao društvene mreže, a koji bi bio sasvim običan oglas da njime nije obljepljen cijelo mjesto  Pefkohori u Grčkoj.

Iznenađeni turisti, koji ljetuju u ovom poznatom grčkom ljetovalištu, bili su iznenađeni kada su ugledali ovaj, za grčko podnevlje, neobičan oglas. Fotografiju oglasa podijelili su na društvenoj mreži Facebook uz komentar: "Dođem do Pefkohorija i naiđem na oglas!"

Kako tvrde turisti koji godinama ljetuju u ovom mjestu, autor oglasa već godinama koristi ovakav stil traženja željenih proizvoda, piše Blic.

Oglas koji je nasmijao sve - undefined

Oglas koji je nasmijao sve

Očigledno je da autor oglasa, kako se ovdje i potpisao, smatrao da je na čistom srpskom i na latinici potpuno prihvatiljivo tražiti ove poljoprivredne mašine u Grčkoj.

Mnogi tvrde da je ovaj oglas toliko rasprostranjen po grčkom primorju, te da ga ima i na graničnom prelazu Eurozoni, ali i na pojedinim mjestima na Halkidikiju.

Bilo kako bilo, nesvakidašnji oglas nasmijao je turiste.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije