Odaberite jedan ključ i saznajte koja je vaša skrivena moć

Radiosarajevo.ba
Odaberite jedan ključ i saznajte koja je vaša skrivena moć
Foto: Atma.hr / Odaberite jedan ključ

Ključevi su vrlo stari magijski alati. Zapravo, ključevi se mogu koristiti za ritualne svrhe i za proricanje.

 Ključ simbolizira moć vještice/maga. On može mijenjati stvarnost i otvoriti vrata drugih područja. Obično vještica/mag koristi stari ključ kako bi putovao kroz druga područja i kako bi pronašao vodstvo viših i mudrijih entiteta.

Ključevi se također mogu upotrijebiti za prizivanje duhova, bez puno truda.

Štoviše, ključevi se upotrebljavaju u ljubavnim čarolijama ili čarolijama za uspjeh na isti način. Čarobnjak za čaroliju otvara vrata ljubavi i/ili uspjeha svojim čarobnim alatima. Ključ se koristi i kao talisman za uspjeh i ljubav, piše atma.hr.

Za jedan od najstarijih oblika proricanja potrebni su ključ i knjiga. Vještica/mag traži od duhova da pomiču knjigu u smjeru kazaljke na satu ako je odgovor na postavljeno pitanje ‘da’ ili suprotno od kazaljke na satu ako je odgovor ne, piše The wild child.

Sada se fokusirajmo na test. Svaki ključ predstavlja nas i našu magijsku sposobnost. Od kakvih smo magičnih atoma sačinjeni? Odaberite ključ koji vas najviše privlači!

1. Ključ trostruke božice

Ovo je alat trostruke božice, koji daje ravnotežu prirodi i svijetu. Ovo je Triquetra ili sveti simbol trojstva. Simbolizira tri aspekta Božanskog – djevicu, majku i staricu – božicu ili izabranoga, ratnika, oca – Boga.

Ako ste ovo odabrali, onda ste rođeni da biste stvorili čuda. Triquetra je zaokružena krunom Apolona, Boga Svjetla i svim blagoslovima. Dobra sreća je na vašoj strani. Samo jedan korak vas dijeli do uspjeha. Uronite u svoje čarobne moći – bacite čaroliju Triquetre, onu koja je dala čarobne moći tolikim ljudima.

Važan savjet bi bio da naučite kako uravnotežiti svoje različite aspekte. Pogledajte vrh ključa. Pogledajte kako je složen. Morate pronaći ravnotežu. Uzemljenje vaših energija može biti vrlo korisno.

 2. Ključ erosa

Sve što trebate je ljubav. Ovo je najmoćnija potvrda. Ovo je ključ Erosa, Boga ljubavi. Ljubav otvara vrata, ljubav osvaja sve, ljubav je savršen lijek za sve vrste bolesti. To je ono što trebate razumjeti i zapamtiti. Sa svojom ljubavlju moći ćete otvoriti vrata uspjeha. Bili ste povrijeđeni zbog ljubavi i taj teški teret usporava vaš put. Riješite se toga. Oprostite sebi i drugima.

Vaše srce je doista romantično, čeznete za jedinom istinskom ljubavlju koja vas može učiniti nepobjedivim. Ta posebna osoba je vrlo blizu. Jedina stvar koju morate učiniti je otvoriti se ljubavi. Očistite srčanu čakru. Pošaljite jasnu poruku svemiru. Ako ste već u vezi, upotrijebite snagu ljubavi da osvježite svoju vezu.

 3. Afroditin ključ

Ovo je ključ Afrodite, božice ljepote, ljubavi i mira. Golub u letu je simbol mira i slobode. Vi žudite za skladom, ljepotom i mirom. Toliko toga se dogodilo u prošlosti, ali sada je vrijeme da se oslobodite toga.

Koristite ovaj ključ da otpustite prošlost. Ono što vas je povrijedilo treba otpustiti. Prošlost više ne može utjecati na vašu budućnost.

Doista vjerujete da bi život trebao biti jednostavan. Savjet za to je vrlo jednostavan. Trebate odmor od detalja i teških rasporeda. Pokušajte pronaći određeno vrijeme za sebe. Odaberite aktivnosti i osobe koje pojednostavljuju vaš život.

Alkemičari vjeruju da je Svemir tako jednostavan da se sva njegova magija može upisati u mali smaragdni žig. Ne trebate složeno razmišljanje kako biste uspjeli. Vjerujte svojoj intuiciji.

4. Ključ druida

Ovo je ključ Druida. Ukrašen je keltskim čvorovima, simbolima koji govore da su život i duhovi međusobno povezani. Ono što trebate shvatiti je da niste nikada sami. Uvijek ste na vezi sa svemirom, povezani sa svime što živi.

Ipak, vi ste slobodna duša i trebate biti neovisni. Stoga biste se trebali osloboditi otrovnih odnosa.

Idite u šumu i uzemljite se. Pronađite ravnotežu u zelenoj šumi i vjerujte svim dijelovima života. Nas usmjeravaju energetske struje. Premda nas energija može usmjeravati cijelo vrijeme, trebali bismo pronaći našu svetu unutrašnjost – baš kao što su to mudraci godinama činili.

Možda se osjećate izgubljeno, ali nemojte zaboraviti da zapravo nismo nikada uistinu izgubljeni i da uvijek idemo prema Svjetlu. Meditacija vam može pomoći i pružiti uvid u čudo koje zovemo život.

5. Kraljevski ključ

Ovaj ključ je najambiciozniji. Ako ste njega odabrali onda ste vjerojatno vrlo usmjereni. Zapamtite da je život igra i divno putovanje. Odredište je važno, ali isto tako i putovanje – ako ne i više.

Držite svoje ciljeve postavljene visoko, ali ne zaboravite se nasmijati, zabaviti i shvaćati stvari opuštenije. Važno je održavati ravnotežu između stvari koje želite postići i malih stvari koje vas svakodnevno čine sretnim.

Ne zanemarujte se pokušavajući postići svoje ciljeve. Bit ćete sretni samo ako budete vjerni sebi.

Vjerojatno vjerujete da se morate jako truditi da biste uspjeli – ili raditi više da biste živjeli udobno. Ali ljudska bića nisu toliko složena. Sve što trebamo je ljubav. Pokušajte pronaći jednostavna rješenja. Što je jednostavnije, to je bolje!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije