:) / Odaberite čarobni kamen: Da li je vrijeme za puštanje straha ili nove emocije

21. 01. 2022. u 22:27:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Ovaj zabavni test može vas usmjeriti na pravi put i dati vam savjete o životu koje vaša duša treba čuti.

Sve što trebate učiniti je odabrati kamen koji vam se najviše sviđa i pročitati pripadajući opis.

Pa - da krenemo!

Kamen broj 1:

Odaberite jedan čarobni kamen - undefined

Foto: Pixabay.com: Odaberite jedan čarobni kamen

Vi zaslužujete sve dobre stvari u životu. Ljubav, pažnju, uspjeh i poštovanje. Kiša pada na sve nas, sunce obasjava sve nas. Nije li vrijeme da otpustite neka ograničavajuća uvjerenja o sebi?

Nisko samopoštovanje zapravo je način na koji govorimo “Bojim se otkriti ko sam doista". To je zaštitni kaput koji nas uvjerava da nismo dostojni pa zašto bi se uopće gnjavili. Ali vidite, to je samo strah. Ništa više. Može biti protjeran.

I znate da ne želite živjeti u strahu. Kakvo nesretno postojanje bi to bilo. Zato od ovog trenutka, kažite i vjerujte: "Ja zaslužujem, kao i bilo ko drugi, ljubav, uspjeh i poštovanje".

Ako već to radite, odlično, vaš život će se transformirati.

Kamen broj 2:

Odaberite jedan čarobni kamen - undefined

Foto: Pixabay.com: Odaberite jedan čarobni kamen

Sada je trenutak. Prigrlite svoj život i prestanite se odupirati najdubljim željama svoga srca. Udahnite život u svoj dan s hrabrošću i nadom. To je jedini način da ikada postanu stvarne.

Koliko puta ste izmišljali razloge zašto ne možete učiniti nešto?

I koliko često ste se potajno nadali da će se nešto “uzbudljivo” dogoditi i prodrmati stvari? Naravno, znate, duboko, da takve nagrade dolaze samo uz trud. I vaše sudjelovanje. Vaše srce zna što želite učiniti, piše Atma.hr.

Kamen broj 3:

Odaberite jedan čarobni kamen - undefined

Foto: Pixabay.com: Odaberite jedan čarobni kamen

Ako imate tendenciju odlagati stvari, možda iz straha, neodlučnosti ili lijenosti, onda razmislite o odbacivanju ove loše navike.

Nemojte se loše osjećati zbog toga što odgađate stvari. Ne želite odgoditi sve dobre stvari koje bi vam se mogle dogoditi. Sudbina čeka, ali ne može čekati vječno.

Možete početi s izvršavanjem jednog zadatka i dovršite ga. Uskoro ćete ući u ritam ispunjavanja stvari i vaše će se samopouzdanje podignuti.

Kamen broj 4:

Spremni ste za ljubav i imate toliko puno ljubavi za dati. Međutim, vrijeme je da otpustite sve strahove ili negativne obrasce koji vas spriječavaju da otvorite svoje srce.

Prošlost je prošlost, ako naučite nešto iz nje, nećete ponoviti iste pogreške. U svakom trenutku, Svemir sluša vaše misli – čak i kad mislite da ste sami u vašoj glavi – niste. Registrira ono o čemu razmišljate i manifestira ono što se poklapa s tim.

Ako mislite na strah, nećete dobiti ono što želite. Otvorite svoje srce – zamišljajte se sigurnima u naručju nekoga vrijednog vaše ljubavi.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)