Objavljena lista najgorih svjetskih imena za djecu, na vrhu ime popularno u BiH

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vrh

Lana- anagram nečeg prostog xD

Fani, iz ocitih razloga...

Google Translate nije dodao da je fani straznjica, sto RS jetimi ne bi znali ni vako ni nako.

Kako Dzejla kotira?

.

Svakom

bi se imenu mogle pronaci ruzne konotacije ,u nekom od brojnih jezika na svijetu.

Radio sarajevo

Propali ko zetom allami

Azazel

Ma Dusanka je naj buahahaha

Covjek

Preko 90% ljudske populacije nije čuo za Mumsnet i kvočke na nekom tamo forumu. Da je sreće i mene bi ta informacija mimoišla.

Hahaha

Koje gluposti.

Prle

Mia lepo ime. Bravo Bosanci.

koja

glupost

To

Google Translate nije dodao da je fani straznjica, sto RS jetimi ne bi znali ni vako ni nako. ka Fani, iz ocitih razloga... Zato što se piše "fanny"

joj

Google Translate nije dodao da je fani straznjica, sto RS jetimi ne bi znali ni vako ni nako. ka Fani, iz ocitih razloga... i nije straznjica btw, nego ~prednji dio tako reci ;)

internet mame

sva sreca pa se danasnje mame ne pitaju za ozbiljnije stvari

Infidel

Odvratne, besposlene mame.

Radnaskela

= Aleksandar čitano unazad….

/ Najnovije