Numerološki horoskop za juni: Četvorke jače nego ikad

0
Radiosarajevo.ba
Numerološki horoskop za juni: Četvorke jače nego ikad
Foto: Pixabay / Ilustracija

Četvorke, sada ćete biti trostruko jači u svemu, ali se situacija može okrenuti protiv vas ako pokažete svojeglavost, posebno u obiteljskim odnosima. Devetke, u ovom mjesecu će vaš osobni magnetizam i karizmatičnost napokon donijeti konkretan rezultat!

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobiva zbrajanjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primjer, ako ste rođeni 25.8. zbrajanjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobivate prvi, bioritamski broj, koji podliježe promjenama iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec.

Ako je vaš bioritamski broj:

JEDINICA

Možete imati ozbiljnih problema ako ne shvatite da svaka situacija može biti i te kako povoljna po vas i da o vama ovisi hoćete li je iskoristiti ili ne. U vašem slučaju ta povoljnost se zove novac, dobra zarada u radu sa strancima. Oni koji nekome nešto duguju, bolje da što prije namire račune, a oni koji planiraju uložiti novac u nov posao, uzimaju kredite, trebali bi to napraviti kod strane banke.

Ovim mjesecom vladaju uglavnom parni brojevi što za vas znači osjećaj sputanosti, naročito ako nemate mogućnost da putujete. Mnogo novca bi moglo proći kroz vaše ruke, a ako neka prilika nalaže da nekome napravite poklon, bit ćete vrlo galantni.

Ukoliko rješavate pitanja u vezi s naslijeđem, dobit ćete ono što vam pripada. Nekome je stalo da vas uvjeri u svoje osjećaje, ne odustajte od ljubavi za koju još uvijek ima nade, a ako ste usamljeni, na pomolu je nova veza.

DVOJKA

Tokom ovog mjeseca pokušat ćete se boriti na najkonstruktivniji način protiv svega što vam smeta, ma o čemu da se radi. Ako imate emotivnih problema možete biti previše impulzivni i misliti da ste odlučniji ili principijelniji nego što je to slučaj.

Nemojte varati sebe i pokušavati da budete ono što niste, možete se suočiti sa svojom savješću, a to neće biti bezbolno. Morat ćete se pozabaviti sobom i svojim greškama i priznati sebi da ste i sami krivi za situaciju s kojom ste suočeni.

Nekome je vrlo stalo da nastavi poslovnu suradnju s vama pa svoju energičnost eksponirajte u sferi posla, to će vam se isplatiti naročito ako pri donošenju odluka u vezi s novcem ne budete impulzivni. Moguće su manje zdravstvene tegobe, uglavnom u vezi s promjenom vremena.

TROJKA

Pokušat ćete započeti neki nov posao i vjerojatno ćete biti izuzetno motivirani da se uključite u projekt koji će vam ponuditi Sedmica za koju ćete vjerojatno biti i emotivno zainteresirani. Ne želite da itko sazna za vaše osjećaje, naročito prema osobi koja ima zavidnu reputaciju kada su u pitanju ljubavne avanture.

Ne ulazite u labirint iz kojeg ne znate kako ćete izaći, naročito ako niste slobodni, žena ste, a sviđa vam se osoba u uniformi, sportaš ili netko tko često putuje. Mnogo toga tajanstvenog može se događati u vašoj okolini, bilo na poslu ili na polju ljubavi, naročito ako ste slobodni.

Dvojka i Osmica mogu biti vrlo uporni u pokušaju da vas osvoje. Muškarci Trojke su spremni ući u rizičan poslovni aranžman. Ma kojeg spola da ste, pazite se u prometu.

ČETVORKA

Ako ste pravi primjer svog broja, sada ćete biti trostruko jači u svemu, ali se situacija može okrenuti protiv vas ako pokažete svojeglavost, posebno u familijarnim i obiteljskim odnosima. Pod trostrukim ste utjecajem svog broja što postaje prilično dramatično, ako ne okrenete sve na šalu.

Provjerite sve instalacije u stanu, ne idite na trusna područja, ne budite rigidni u svojim stavovima i ne budite preosjetljivi na kritike. Ako namjeravate započeti privatan biznis, potrebna vam je podrška članova obitelji, naročito starijih, iskusnijih a ako ste u zrelim godinama, prepustite vodstvo mladima, naročito ako znaju što hoće.

Oni koji su u bračnoj ili emotivnoj krizi mogu izlaz iz situacije naći odlaskom na put, napuštanjem doma, ali bez iskrenog razgovora s partnerom, situaciju nećete riješiti.

PETICA

Za one koji su nesigurni koji put da izaberu, ovo može biti naporan period. Da ostanu tu gdje su pa što bude ili da se suoče s novim poslovnim izazovima koji imaju nekakve veze s inozemstvom. Ipak, sve vas vuče da ostanete tu gdje ste pa da polako opipavate teren.

Najbolje je da tokom ovog mjeseca ne donosite važne odluke ni u jednom segmentu života samo zato što vam se čini da okolina to od vas očekuje, a vi se intimno još uvijek ne osjećate spremnim za bilo kakvu promjenu. Oni koji prelaze u državnu službu, koji se žele suočiti s novim poslovnim izazovima bit će nositelji novih ideja i promjena.

Potrebno je da pokažete veliku dozu razumijevanja i fleksibilnosti bilo da se radi o poslovnom ili ljubavnom problemu. Bilo bi dobro da pripazite na zdravlje, da izbjegavate naporne fizičke vježbe, možete povrijediti zglob.

ŠESTICA

Ako namjeravate napraviti neku vrstu zaokreta na poslu, morate ostati dosljedni sebi, ali istovremeno i pokušati da se trgnete iz letargije i da budete inicijator promjena. Također, trebali bi biti otvoreni za svaku vrstu suradnje, čak i s onima koji su vam se možda nekada zamjerili, s kojima nemate sjajno iskustvo, a ipak sada žele s vama surađivati.

Mnoge će iznenaditi vaša upornost i želja za avanturama, spremnost na poslovne izazove, na rizik. U ljubavi možete biti previše naivni, uvjereni da ste sposobni izaći nakraj s izazovima. Ako vam se svidi netko tko je vrlo autoritativan, šarmantan, duhovit, dobro razmislite prije nego što se upustite u romansu.

Žene Šestice mogu olako ući u vezu s partnerom koji nije slobodan, a muškarci Šestice mogu biti privučeni privlačnošću žene koja je poduzetna, ambiciozna i moguće na višem položaju od njih.

SEDMICA

U ovom periodu dobro razmislite ne samo o prioritetima nego i o svojoj kondiciji, kako fizičkoj tako i psihičkoj. Gotovo u svim sferama života možete biti suočeni s nekakvim ograničenjima. Prepreke na sve strane, gdje kod se okrenete, nemate dojam da imate sigurnu luku u koju biste uplovili.

Pristanite na ono što vam se nudi. Možete biti u procjepu između dva, poslodavca, a to nije malo – stabilizacija situacije i na poslu i u domu. Ne ulazite u konflikte.

Budite kooperativni i pokažite razumijevanje, suosjećajnost, pošto vas mnogi doživljavaju kao šefa koji dajte na znanje da je i vama potrebno rame za plakanje. Ne očekujete od ljubavnog partnera ono što znate da nije spreman ni sposoban da vam pruži.

OSMICA

U ovom periodu možete biti vrlo naporni za suradnju, jer ćete biti skloni neuobičajenom ponašanju. U potpunosti ćete iskakati iz uobičajene sheme pa možete u priličnoj mjeri iritirati i suradnike i članove obitelji.

Ako ste u dužoj vezi ili braku, moguć je nesporazum, a vaš odgovor na osjećaj da vas drugi, naročito ljubavni partner, sputavaju bit će bijeg, pravo u ono što vi nazivate životom. Ako ste muškarac Osmica, ne ulazite u kladionice, ali ni u flert sa slobodnim ženama, jer idu teški dani.

Možete ostati bez novca, ugleda i obitelji, svi će vas osuđivati i zato pokušajte rješavati neke konkretne probleme, moguće u vezi s novcem, privatnim projektom koji je trebalo da započnete, na nečemu što će smiriti vaš buntovni duh. Žene Osmice bit će sklone vezama s mlađim muškarcima.

DEVETKA

U ovom mjesecu će vaš osobni magnetizam i karizmatičnost najzad donijeti konkretan rezultat. Bit ćete u prilici da dođete do novca, bilo da vam duguju ili su vam ga obećali.

Najveći problem s kojim možete biti suočeni je rivalstvo i sklonost polemiziranju s onima koji su podjednako uporni i svojeglavi koliko i vi.

Ova vaša osobina koju uspješno skrivate iza maske intelektualizma i idealizma dolazi do izražaja i nećete birati sredstva da dođete do cilja, naročito ako ste suočeni s nepravdom ili s neopravdanom kritikom na svoj račun. Ako se bavite sportom, medicinom, ako ste ambiciozni i odlučni da idete do kraja ma što to značilo, malo tko će vas zaustaviti u tome.

Čuvajte se Četvorki ili samog sebe ako imate mnogo Četvorki u datumu rođenja. U ljubavi ćete biti podjednako zahtjevni i autorititativni, piše Atma.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije