Novi TikTok trend: 'Teorija šoljica' otkriva šta stvarno osjećate prema svojim gostima

0
Radiosarajevo.ba
Novi TikTok trend: 'Teorija šoljica' otkriva šta stvarno osjećate prema svojim gostima
Foto: Pexels / Ilustracija

TikTokom trenutno kruži 'teorija šoljice' i pokazuje se da je nevjerovatno tačna.

Kada neko dođe u goste, najvjerovatnije ćete ga ponuditi šoljicom kafe ili čaja. Ali, kad krenete kuhati taj topli napitak, ispostavi se da je šoljica koju ste odabrali za svog prijatelja ili rođaka vrlo značajna, stoga birajte mudro.

Video koji je podijelila žena po imenu Isabelle Merritt (@ithabelle) pogledan je više od 2,7 miliona puta, a hiljade su komentarisale da imaju sličan sistem kod kuće, piše Metro.

"Da svi budemo jedno": Nacionalni molitveni doručak u Parlamentu BiH, jedan od domaćina Magazinović

"Da svi budemo jedno": Nacionalni molitveni doručak u Parlamentu BiH, jedan od domaćina Magazinović

U osnovi, teorija kaže da će oblik i stil šoljice u kojoj ćete dati gostu piće ovisiti o tome koliko vam se sviđa. Što je šoljica ljepša, to vam se više sviđaju vaši gosti.

Isabelle je objasnila: "Ako neko dođe u moj stan, ponudit ću ga kafom, zar ne? Pristojno je. Šoljica koju ti nudim govori sve što trebaš znati o tome šta osjećam prema tebi."

@ithabelle

first mug is gonna be decaf too

♬ brazil - ☆☆

Zatim je podigla vrlo jednostavnu plavu šoljicu za kafu, zaobljenog četvrtastog ruba, i rekla: "Ako ti dam kafu u ovome, to je nepristojno i mrzim te. Vjerovatno sam pljunula u nju." Međutim, ako vam da svoju veliku maslinastozelenu i bijelu keramičku šoljicu, koja je s ljubavlju ručno izrađena, onda vjerovatno ima najbolje mišljenje o vama.

Isabelle je nastavila pokazivati svoju kolekciju šoljica, govoreći o tome kako su određene šoljice namijenjene i za određena pića, a zelena M&M šoljica bila je idealna za latte s medenjacima za jednu od djevojaka. Imala je i posebnu šoljicu koja je bila samo za njenu ličnu upotrebu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije