FB / Novi sukob oko plaže: "Na rivi su bile silne deke, ručnici i prljave gaće..."

23. 08. 2021. u 11:58:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Na otoku Pagu izbio je verbalni sukob između kupačice i vlasnika obližnje kuće.

O ovome se javno oglasila Antonela Gligora putem Facebooka.

"Dakle javna plaža na Mandrama, no klasična priča iza nje.. budući da je 'veličanstvena' rivica ispred kuće gospodina Ivice Šupraha (nadimak Ćele).

Dotični me upravo izvrijeđao, prijetio te se ponašao potpuno bolesno samo zato što sam kročila na navedenu rivicu te se tek planirala okupati. Nastavno na sve, gospodin je još i prijetio komunalnim redarom i policijom. Da se nadovežem..

Kada sam stigla, na rivi su bile silne deke, ručnici i prljave gaće a nigdje nikoga. Čim je dotični skužio da se netko približio nastao je kaos. Što reći?! Nisam li upravo ja ta koja bi trebala pozvati policiju i komunalnog redara? Nadam se da će se prepoznati na ovoj lijepoj sličici", napisala je Antonela.

Komentari sa Facebook stranice - undefined

FOTO: Facebook: Komentari sa Facebook stranice

S obzirom da je na ovu objavu se javilo dosta ljudi, javio se i sam vlasnik Šupraha.

"Potaknt nizom komentara želim dati i svoj pogled na ovaj "slučaj". Svim ljudima u demokratskom društvu je poznato da je za kvalitetnu ocjenu nekog ili nečega potrebno čuti obje strane. Ne mislim odgovarati svakome ponaosob, ali želim reći da se službena informacija dvo koje može svatko doći, nalazi u adekvatnoj instituciji - MUP-u Pag.

Iako ovaj 'slučaj' nije ni približno navedenom, ja se kao civilizirana osoba duboko ispričavam svima onima kojima je poremećen mir, godišnji odmor ili bilo koji sličan trenutak. Vjerujte mi da kao stručna osoba sve vas podržavam u svim nastojanjima da se zaštite sve prirodne vrijednosti naše lijepe Domovine, pomorsko dobro i sve vezano u tu domenu", napisao je Šupraha.

Komentari sa Facebook stranice - undefined

FOTO: Facebook: Komentari sa Facebook stranice


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (3)