FB / Svi pričaju o slici s dalmatinske plaže: "Bože sačuvaj, cilu kuću prinili uz more"

21. 08. 2021. u 18:59:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Svakakvih situacija se nagledamo ljeti na plažama.

Jedni zauzimaju mjesta u hladu ranom zorom, drugi spremaju ručak na malom kuhalu, treći donose raznorazne napuhance različitih boja i oblika - u konačnici svako ima svoje ljetne radosti.

Facebook stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavila je novu zanimljivu fotografiju s plaže, a kako u komentarima piše riječ je o plaži Brižine (Nin) između Zatona i Škrapavca.

"6 suncobrana, 7 šugamana, 3 stola i stolice, frižideri sa spizon i pićen, laptopi i tableti, oprema za igrat na karte i ronjenje... #ništa_ne_prepustit_slučaju", stoji u opisu slike koja je izazvala rasprave u komentarima.

"I onda to sve skupljaju navečer, pa vraćaju ujutro. Ajme robije", "Za ovakve stvari definitivno trebaju građevinski i uporabni papiri i minimalno tehnički uvjeti", "Bože sačuvaj, cilu kuću prinili uz more... Kako in se da tako svaki dan", "Temelji gotovi – još samo zidovi i krov”, "Pa njima šleper triba za na more ići i par viljuškara" - neki su od komentara koji ih kritiziraju.

S druge strane ima i onih koji u potpunosti odobravaju ovakve situacije, piše Slobodna Dalmacija.

"Pa kad im se da to sve nosit zašto ne... Šta vam sve smeta? Najbolje napisat na svakoj plazi "Smite ponit samo ručnik i tihu djecu, bez napuhanaca, suncobrana, karti ili ne daj Bože spize"...".


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)