Novčani val: Ovom horoskopskom znaku je suđeno da se obogati u aprilu

0
Radiosarajevo.ba
Novčani val: Ovom horoskopskom znaku je suđeno da se obogati u aprilu
Foto: Pexels / Ilustracija

Ovog proljeća, s aprilom, jedan će horoskopski znak dočekati odlična promjena - imat će velike sreće na finansijskom planu i konačno će moći uživati u boljim materijalnim prilikama.

Horoskop za april će se naročito svidjeti Jarčevima. Ovaj znak će dočekati val sreće i "poplava" novca te će zaboraviti na finansijske probleme.

Jarčevi u aprilu neće morati štedjeti. Uspjeh vam dolazi neočekivano, iz vedra neba, a pratit će vas i u narednom periodu, ne samo tokom aprila

Nastavlja se suđenje Miloradu Dodiku: Evo kada će izaći pred Sud BiH

Nastavlja se suđenje Miloradu Dodiku: Evo kada će izaći pred Sud BiH

Uspjeh će vjerovatno biti vezan uz poslovna putovanja, seminare u inostranstvo, možda premještaj na drugo radno mjesto ili lokaciju.

Ovaj događaj bit će poticaj za nova postignuća i pobjede u vašem poslu te će vas voditi putem blagostanja i ličnog rasta.

U aprilu nećete morati puno razmišljati već će vam nagovještaji o tome što trebate učiniti doći sami od sebe, kao da imate pomoć same sudbine, piše Žena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije